Roomak
UA
RU
clear-img
+38 (096)
показать номер
Написати нам

Наполеон був творцем не тільки торта, але шафи-купе

Звичайно ж, не Наполеон створив цей торт, це його просто назвали в честь великого полководця. А от щодо шафи-купе, варто задуматися.

Так як він не був прихильником бардаку, у нього з'явилася ідея економії місця, тому Бонапарт видав наказ ховати військову форму за ширмою. Його ідею активно розвинули в Каліфорнії, замінивши ширму на двері і закріпили їх на ролики.

Меблі завжди були і є однією з важливих частин інтер'єру. Але ж потрібно вибрати щось дуже підходяще за стилем, за розміром і по місткості. Великі шафи-громили вже минуле століття. Потрібно щось нове! Але, що ж це? Може взяти меблі на замовлення? Але це так затратно! Вашій увазі пропонується альтернативне рішення: сучасні, естетичні та надійні шафи-купе!

Існує ряд різновидів шаф-купе, наприклад, вбудований. Його особливістю є те, що він обмежується стінами і стелями, і практично не займає великого простору. Також даний вид дуже добре підходить для приховування різних видів комунікації, тобто кабелів і проводів. Вбудована шафа купе - відмінна ідея для втілення всіх дизайнерських ідей.

Полувстроєна шафа відрізняється лише тим, що у неї немає будь-якої однієї опорної деталі. У неї рівно стільки ж переваг, як і у вбудованої, проте невеликим недоліком є проблематичність переміщення цієї шафи. Але все-таки переваг більше, чому її більшість і вибирають.

Корпусна шафа-купе відрізняється тим, що її можна помістити хоч на балкон, хоч у ванну. Правда матеріал повинен бути МДФ, адже він вологастійкий, надійніший, відповідно коштує дорожче.

спальни спальни спальни

Ще один вид шафи-купе це кутовий, перевагою є те, що її можна досить зручно розмістити в кутку приміщення, що іноді не виходить з іншими видами меблів.

Якщо говорити про внутрішні частини шафи, меблі з пеналом добре підійдуть тим, у кого дуже багато речей і він потребує великої кількості полиць. Також шафи з безліччю додаткових елементів будуть неймовірно корисні для тих, хто часто подорожує і у нього багато сувенірів, пам'ятних речей.

Бувають і дзеркальні шафи-купе, вони явно візуально збільшують простір і обсяг кімнати. Але ж тепер і не потрібно купувати дзеркало додатково!

На закінчення хочеться сказати, що шафа-купе неймовірно універсальний помічник для розміщення меблів в кімнаті і подальшого зберігання речей. Якщо вам потрібні меблі, то купити шафу купе буде найправильнішим рішенням в нашому інтернет-магазині Roomak.

 
 

Швидке замовлення:
+380





Вхід на сайт:

запам'ятати мене
Відновлення пароля:
Інструкція по відновленню пароля
буде відправлена на пошту вказану
при реєстрації на сайті.
Реєстрація: