Roomak
UA
RU
clear-img
+38 (096)
показать номер
Написати нам

Спальня мрії - це доступно: 5 способів

Спальня повинна бути комфортною - це аксіома. Затишна спальня - секрет нашої енергії, місце, де ми відновлюємося, зустрічаємо ранок і набираємося сил.

Складові затишку

Яка структура затишку? Чому не в кожному приміщенні хочеться залишатися? Підемо від противного. Некомфортно перебувати:

  • У тісному приміщенні: це тисне психологічно./li>
  • У кімнаті з неякісними меблями: це викликає дискомфорт і не дозволяє відчути турботу про себе
  • У приміщенні з невдалим світлом.
  • При будь-якій дисгармонії в інтер'єрі.

Зайві предмети меблів і захаращеність діють на людину як подразники. Кожен з нас трошки перфекціоніст - мріє, щоб кольори, форми і конфігурація навколишнього були в гармонії з нами і між собою.

5 секретів затишній спальні

З огляду на вище сказане, отримуємо 5 доступних кожному прийомів організації спальні, в якій буде затишно.

1. Ефект свіжого сонячного ранку

Сонячні ранкові промені дорогого коштують. Створіть відчуття свіжого сонячного ранку. Звільніть спальню від зайвих предметів, використовуйте меблі і декор, що створюють ефект невагомості. Легкі летять штори, мінімалізм, скляні елементи, м'які відтінки. Дотримуйтеся світлих тонів і бежевої гами, а в елементах використовуйте холодні відтінки - це створить ефект м'якості і безтурботності в поєднанні зі свіжістю. Звільніть вікно від похмурих масивних штор, дайте сонцю потрапляти в кімнату, а світильники обладнайте так, щоб залити кімнату м'яким приглушеним світлом теплих відтінків.

2. Турбота, як в дитинстві

Інтер'єр спальні може бути досить простим, головне, уникайте надмірностей. Ваша фішка - акцент на якісному текстилі. Білосніжне хрустке простирадло хорошої якості подарує неймовірні відчуття, як в дитинстві, коли мама дбайливо вкладала вас спати.

спальни спальни спальни

3. Бабусин затишок

Чому у бабусі в селі затишно? Там гармонія з природою. Використовуйте еко-ідею при створенні затишної спальні. Додайте в інтер'єр предмети з натурального дерева, узгодьте їх з іншими меблями, і затишок буде забезпечений.

4. Яскраві акценти

Якщо ви креативна людина - додайте в колірну гаму яскраві елементи улюблених квітів. Яскрава жовта ваза, рожева тумбочка, салатовое крісло - ці акценти створять затишок, а такий предмет стане вашим персональним талісманом, що приносить умиротворення.

5. Іграшкова казка

У спальні ми все трошки діти. Щоб отримати затишок, вибирайте меблі цілим комплектом і, якщо спальня невелика, зупиняйтеся на малогабаритних варіантах. Однотипні меблі для спальні у вигляді цілісного ансамблю підсвідомо створить відчуття казкової гармонії, іграшкової композиції. А компактні розміри дозволять отримати відчуття просторого приміщення.

 
 

Швидке замовлення:
+380





Вхід на сайт:

запам'ятати мене
Відновлення пароля:
Інструкція по відновленню пароля
буде відправлена на пошту вказану
при реєстрації на сайті.
Реєстрація: