Roomak
UA
RU
clear-img
+38 (096)
показать номер
Написати нам

М'яке узголів'я або стінові панелі: складний вибір доступної розкоші

Спальна кімната - особлива територія. Тут все повинно бути логічно, просто і привабливо. З відпочинку на цій території будуть черпати сили на весь день, народжуватися плани та шляхи їх здійснення.

Головний предмет, що займає максимум простору, це її величність ліжко з м'яким узголів'ям. Можна, звичайно, вибрати стінну панель і насолоджуватися тим, як органічно вона впишеться в інтер'єр. Так що ж вибрати: купити недорогу спальню, в якій буде ліжко з м'яким узголів'ям або придбати класичне і віддати перевагу декор-панелі? Варто ознайомитися з перевагами та недоліками того чи іншого вибору і зробити правильні висновки!

М'яке узголів'я ліжка або стінна панель: різниця вибору

Безперечно, що і ліжко з м'яким узголів'ям, і стінна панель, розташована за узголів'ям ліжка, справляють враження. Вони роблять атмосферу в кімнаті затишною, інтер'єр - завершеним, піднімають настрій, варто лише провести рукою по м'якій теплій поверхні.

При цьому кожен з варіантів має власні переваги. Стінова панель, обрана для прикраси інтер'єру, може бути:

  • виготовлена з деревини, пластику, розжареного скла, деревовмісних матеріалів, гіпсу, поролону;
  • мати всілякі розміри, адже вона виготовляється у вигляді набраних рейок, листів або плиток;
  • високої якості, тому забезпечує хороші звукоізоляційні властивості, не пропускає холод всередину приміщення і гарантує пожежну безпеку.
спальни спальни спальни

Одним словом, стінна панель - оздоблювальний матеріал, який відповідає певним експлуатаційним властивостям. При цьому вона однаково добре буде виглядати на будь-якій стіні кімнати, а не тільки за ліжком.

А ось м'яке ліжко - основний предмет меблів в спальній кімнаті, монументальний і непорушний, з якого так не хочеться вставати вранці і так хочеться лягти ввечері, втомленим прийшовши з роботи. Якісні меблі для спальні вибираються на роки, з огляду на її конструктивні особливості. Тому м'яке узголів'я ліжка:

  • прекрасно підійде для спальної кімнати з будь-яким інтер'єром. І це не обов'язково повинен бути один з історичних стилів, а й стиль прованс або рустик, а також сучасний мінімалізм або хай-тек;
  • здійснює практичну функцію: служить зручним місцем опори при читанні книги, перегляді телевізора або поглинанні ранкової кави, якщо його подали в ліжко;
  • буває стаціонарним або знімним. Другий варіант кращий в плані догляду. І узголів'я знову як нове;
  • має сотні форм і розмірів, серед яких варто вибрати максимально вподобане;
  • виготовляється з натуральних матеріалів - бавовни, льону, жаккарда, натуральної шкіри, виглядає акуратно, розкішно і презентабельно довгий час.

Висновок простий як все геніальне: якщо вибирати ліжко в спальню - потрібно вибирати ліжко з м'яким узголів'ям. Вона практична, зручна і розкішна. А стінові панелі - всього лише оздоблювальний матеріал, і думати про них, вибираючи меблі, зовсім ні до чого. Кімната вже оформлена!

 
 

Швидке замовлення:
+380





Вхід на сайт:

запам'ятати мене
Відновлення пароля:
Інструкція по відновленню пароля
буде відправлена на пошту вказану
при реєстрації на сайті.
Реєстрація: