Roomak
UA
RU
clear-img
+38 (096)
показать номер
Написати нам

Перебудова передпокою кімнати в квартирі

Передпокої є найбільш часто використовуваними кімнатами в будинках, і тому заслуговують на те, щоб добре виглядати. Крім привабливості свого виду, вони також повинні бути практичними, забезпечуючи зберігання речей. Але в багатьох квартирах передпокій не виконує своїх функцій.

Ось кілька рішень, які можуть допомогти вам спроектувати цю кімнату, зробити її красивою, функціональною і гостинною.

Зберігання речей

Зазвичай приймаються легкі рішення для зберігання зимових рукавичок, шарфів і капелюхів, адже вони займають небагато місця і легко можуть бути переміщені. Виберіть органічні матеріали для того, щоб додати вашій прихожій природну текстуру і затишок. У вузьких коридорах багатоярусні меблі більш практичні, оскільки вони, займають менше площі і, здатні зберігати в собі більше речей.

Щоб розширити вид коридору:

  • Пофарбуйте в світлий колір стіни;
  • Поставте дзеркала;
  • Побудуйте замість дверей арки.

Інтер'єр стін

Коридори несуть величезну вагу від входів і виходів в будинок, тому слід захистити стіни від подряпин, виклавши їх плиткою, так як це зазвичай робиться у ванній кімнаті. Ці плитки повинні бути білого кольору, щоб запобігати кімнату від великої темряви. Плитка на підлогу в вікторіанському стилі міцна і красиво виглядає.

Завершіть зовнішній вигляд передпокою, пофарбувавши дерев'яні предмети, для доповнення плитки і традиційних, розкішних меблів, які нагадують минулу епоху.

спальни спальни спальни

Вибір килима

Ніщо так легко і дешево не змінює передпокій, як новий килим. З такою кількістю форм, кольорів і конструкцій на вибір, ви можете повністю змінити атмосферу вашої кімнати в одну мить. Бажано, щоб килим був виготовлений з міцного матеріалу, такого як койра або джут.

Таким чином, в передпокої повинні знаходиться:

  • Меблі з темного дерева;
  • стіни приглушеною палітри кольорів;
  • килим;
  • освітлення;
  • затишне крісло або диван.

Існує безліч різних способів облаштувати передпокій в своїй квартирі. Головне, щоб його інтер'єр не створював незручності і непогано виглядав. Тому, якщо ваша прихожа не відповідає хоча б одній з цих вимог, вам слід якомога швидше її змінити, наприклад, купити меблі передпокій, покладаючись на вже створені інтер'єри і свій власний смак.

 
 

Швидке замовлення:
+380





Вхід на сайт:

запам'ятати мене
Відновлення пароля:
Інструкція по відновленню пароля
буде відправлена на пошту вказану
при реєстрації на сайті.
Реєстрація: