Roomak
UA
RU
clear-img
+38 (096)
показать номер
Написати нам

Передпокій: як максимально використовувати маленький простір

У квартирах будівництва будинків ще радянських часів, а також в невеликих однокімнатних квартирах, зустрічаються невеликі площі передпокою. Маленька територія, на якій ми проводимо при зборах від 3 хвилин і більше, може виявитися великою проблемою.

Звичайні меблі в передпокій, ціна яких буде відрізнятися від грамотного ремонту і вбудованих меблів, може виявитися не доцільним варіантом для маленького приміщення. Тому передпокій важливо зробити максимально функціональним, зручнти і світлим. А при хорошому освітленні приміщення стає візуально просторим.

Але перед тим як зайнятися облаштуванням, необхідно відповісти для себе на ряд питань:

  • які речі будуть там зберігатися, виходячи з пріоритетів;
  • важливим для вас є дизайнерські ідеї;
  • наскільки функціональною повинна бути ця частина квартири;
  • яку суму є можливість витратити.

Мабуть, фінансова частина залишиться одним з важливих питань, тому слід уважно співвіднести свої бажання з можливостями. Можна, звичайно, відвідати магазин і купити звичайні шафи в передпокій, орієнтуючись на стандартні характеристики: матеріал, колір, розмір. Але насправді, як показує практика, такій покупці ми не завжди раді. В результаті пропадає від 30% до 60% корисного простору. А дверцята ... часто перекошені і т.д.

На ринку меблевої індустрії вже давно з'явилося поняття шафа купе, ціна якого досить демократична. Більшість господинь давно полюбили і оцінили зручність таких меблів. Шафи купе стали встановлювати не тільки в кімнатах, але і в передпокої. Плюси установки шафи з розсувними дверима:

шкаф купе
  • максимально використовується простір;
  • двері шафи не захаращують передпокій, так як розсувні;
  • достатньо місця для зберігання не тільки верхнього одягу, але і інших речей;
  • стиль і дизайн шафи купе естетичніший звичайних прихожих.

Шафу купе можна купити також на замовлення. Це зручний варіант, тому що замовник при замірах врахує всі ваші побажання: склад, забарвлення, додаткове світло, дзеркала і т.д. Маленьку прихожу облаштувати зручно і зі смаком можна. Головне - бажання створити затишок і комфорт в своєму будинку. І все вийде!

 
 

Швидке замовлення:
+380





Вхід на сайт:

запам'ятати мене
Відновлення пароля:
Інструкція по відновленню пароля
буде відправлена на пошту вказану
при реєстрації на сайті.
Реєстрація: