Roomak
UA
RU
clear-img
+38 (096)
показать номер
Написати нам

Романтика в інтер'єрі: створення дизайну

У ритмі сучасного мегаполісу питання створення романтики в інтер'єрі в приміщенні стає особливо актуальним. Якщо життя вирує, є досягнення на роботі і в особистому житті, чому б не відобразити чуттєвість в своєму інтер'єрі?

Правильно створити обстановку з романтичними нотами не так вигадливо, як може здатися спочатку. Найважливіше - правильно вибрати всі складові. Якщо дизайн інтер'єру дається Вам важко, то ця стаття допоможе створити бажаний образ.

Романтичний вигляд можна зробити в будь-якому стилі, але найкраще підійдуть класичний стиль, прованс і неокласика. Давайте розберемося, що допоможе створити чуттєві ноти і затишок в домі.

Для обробки такого інтер'єру підбирайте пастельні і спокійні відтінки, плавні переходи. Тут не повинно бути яскравих кольорів, які будуть виглядати кричущо на фоні загального стилю. Кольорова гамма: бірюзовий, молочний, лавандовий, світло-сірий, білий. Для підлоги краще вибрати ламінат приглушених відтінків або паркет з натуральних матеріалів.

Інтер'єр в романтичному силі: основні принципи

  • Лаконічність обстановки: декор і предмети інтер'єру "зі змістом". Додайте прикраси, які будуть нагадувати про будь-яку подію або спогади з вашого життя. Це можуть бути свічники, колажі, букети з живих квітів і т.п. Темле струмливе світло додасть романтики.
  • Меблів по мінімуму. Не потрібно захаращувати приміщення великою кількістю меблів. Можна шафу купе купити, яка доповнить затишну атмосферу романтичного інтер'єру.
  • Не завішувати вікна, в кімнаті буде більше денного світла. Легких тюлю і гардин цілком вистачить.
  • Правильність форм. Підійдуть правильні геометричні фігури, які створять атмосферу вишуканості та естетики.
  • Різні матеріали і фактури. Романтика теперішнього часу - це світ тактильних відчуттів, тому різноманітність форм завжди вітається.
шкаф купе шкаф купе шкаф купе

Щоб романтика відчувалася і на дотик, застосовуйте в інтер'єрі вельвет, синель, шовк та іншим м'який текстиль. Купіть дзеркальну шафу купе, ціна таких меблів не захмарна, але ефект обов'язково вас порадує. У нашому магазині з широким асортиментом товарів, які допоможуть створити романтичний інтер'єр, ви обов'язково знайдете меблі для створення романтичного настрою.

 
 

Швидке замовлення:
+380





Вхід на сайт:

запам'ятати мене
Відновлення пароля:
Інструкція по відновленню пароля
буде відправлена на пошту вказану
при реєстрації на сайті.
Реєстрація: