Roomak
UA
RU
clear-img
+38 (096)
показать номер
Написати нам

Як правильно оформити кухню

Від оформлення і вибору дизайну кухні, залежить гармонія інтер'єру у всій квартирі. Установка кухні вважається наймасштабнішим і дорогим ремонтом. До вибору всіх деталей до дрібниць потрібно ставитися ретельно, адже кухня, ціна якої може вилитися в кілька десятків або навіть сотень тисяч служитиме вам багато років. Важливо, щоб вона виглядала гармонійно і не втратила своєї актуальності. Щоб не вийшло так, що через пару років кухня перетворилася в старомодну, дизайнери радять не гнатися за модою і дотримуватися основних правил при виборі кухні.

Помилки при оформленні кухні

Для початку необхідно ознайомитися і постаратися уникнути головних помилок в оформленні. Ось найчастіші з них:

  • Невдало підібраний колір;
  • Використання чорних глянсових поверхонь;
  • Використання фасадів з ПВХ;
  • Фасад не сполучається з загальним стилем;
  • Вибір на користь дешевих матеріалів;
  • Імітація дорогих матеріалів;
  • Оформлення алюмінієм.

Розглянемо ці помилки докладніше. Говорячи про невдале колірне оформлення, варто нагадати, що існує правило поєднання кольорів. Під час вибору яскравих фасадів, потрібно намагатися зробити стіни в спокійних світлих тонах. При бажанні додати кухні індивідуальності, важливо уникнути помилки змішувати кольорові шафки в шаховому порядку, це буде виглядати абсолютно без смаку. Верхні фасади повинні бути одного кольору, а нижній ряд - іншого.

Намагаючись зробити кухню візуально більшою, шляхом використання глянцевих фасадів чорного кольору, потрібно мати на увазі, що на таких фасадах будуть дуже помітні плями від будь-яких дотиків.

Щоб кухонні меблі прослужили довго, віддавайте перевагу якісним матеріалам, намагайтеся не використовувати погану імітацію дерева або каменю, структура буде помітна. Плівкові фасади є доступними за ціною, але матеріал схильний до температурного впливу, з часом він почне псуватися. Неякісна алюмінієва рамка на фасадах може потемніти.

При виборі фасадів і панелей для кухні, потрібно дотримуватися загального стилю квартири. Кухня в стилі лофт буде безглуздо виглядати в будинку з оформленням під бароко.

кухня кухня кухня

До кого звернутися при виборі кухні

Не варто вибирати фасади, які модні саме в цьому сезоні, актуальність на такі моделі швидко пройде, а кухонний гарнітур купується не на один сезон.

На часті питання про те, скільки має коштувати хороша кухня, купити найдорожчу або грамотно зекономити, допоможуть відповісти професіонали зі створення інтер'єру. Меблевий магазин Roomak стежить за головними тенденціями. В результаті роботи з грамотним дизайнером, Ви отримаєте якісну кухню за оптимальною ціною.

 
 

Швидке замовлення:
+380





Вхід на сайт:

запам'ятати мене
Відновлення пароля:
Інструкція по відновленню пароля
буде відправлена на пошту вказану
при реєстрації на сайті.
Реєстрація: