Roomak
UA
RU
clear-img
+38 (096)
показать номер
Написати нам

Як збільшити серце вашої квартири

Практично кожен стикався з такою проблемою як маленька кухня. І це дійсно проблема, так як кухня - це найчастіше відвідуване і важливе місце в будинку. Миритися з цим навряд чи хтось захоче. На щастя рішення для даної проблеми є і не одне.

  • Світлий колір інтер'єру;
  • Гарне освітлення;
  • Скляні поверхні;
  • Глянцевий меблі;
  • Грамотне планування в кухні.

Колірне рішення

Світлі тони кухонних меблів дають візуально більший простір і дарують відчуття теплоти і затишку. Також не варто забувати про колір стін в кухонному приміщенні - чим світліші вони будуть, тим більшою буде здаватися кухня. Важливим елементом є колір підлоги. Найбільш вдалий варіант - це підлога з глянцевим покриттям.

Оформлення освітлення

Чим більше джерел освітлення буде встановлено на кухні, тим більш об'ємним буде здаватися це приміщення. Якісного освітлення потребують кілька зон кухні: робоча зона, обідня і стелажі. Додатковим плюсом є великий вибір всіляких форм і дизайнів світильників.

спальни спальни спальни

Скляні поверхні

Скло в світі дизайну - це своєрідний ластик, так як скло стирає візуальні кордони в просторі. Тому слід вибирати меблі, в яких вмонтовано скло. Шафи зі скляними дверцятами мають відразу дві переваги: візуально збільшують приміщення і розкривають таємницю вмісту цих шаф.

Глянець в інтер'єрі

Для того, щоб ілюзорно створити велику кухню, потрібно наявність глянцевих поверхонь. Глянцеві меблі або фартух будуть переливатися всілякими відливами і відображати все те, що знаходиться поруч.

Правильна розстановка меблів

Найголовніше правило - на території кухні не повинно бути нічого зайвого. У стандартних кухонних шафах, як правило, тільки дві полиці. Якщо додати ще декілька полиць, то місткість цієї шафи збільшиться в два рази.

Стіл зі стільцями краще ставити уздовж стін. При виборі кухонного гарнітура краще зупинитися на кутовому варіанті. Кухні з кутовим гарнітуром мають найзручнішу зону для приготування їжі, так як все знаходиться під рукою і не потрібно робити зайві рухи. Так само можна article 173 komplekti-kuhon в зборі по каталогу нашої компанії. Ще одним грамотним рішенням буде використання підвіконня, як робочої зони.

Важливу роль у візуальному просторі відіграє холодильник і його розташування. Тому краще вибрати не високий холодильник, це допоможе кухні стати менш завантаженою.

Ну ось, мабуть, і всі поради по даній темі. Не прагніть зробити як прийнято, робіть так, як подобається саме вам. Експериментуйте, проявляйте фантазію і у відповідь ви отримаєте бажаний результат.

 
 

Швидке замовлення:
+380





Вхід на сайт:

запам'ятати мене
Відновлення пароля:
Інструкція по відновленню пароля
буде відправлена на пошту вказану
при реєстрації на сайті.
Реєстрація: