Roomak
UA
RU
clear-img
+38 (096)
показать номер
Написати нам

Функціональна кухня в офісі - особливості і варіанти організації простору

Інтенсивний робочий графік часто не дозволяє співробітникам виділити час для повноцінної обідньої перерви поза офісом. У зв'язку з цим виникає необхідність організації офісної кухні для кава-брейків, перекусів і відпочинку. Формат кухонної зони залежить від розміру і типу приміщення, а також кількості співробітників.

Варіанти організації обідньої зони

Приступаючи до облаштування корпоративної кухні, потрібно вирішити, яке приміщення буде відведено під обідню зону.

В офісах відкритого типу можливо створити невеликий кухонний куточок в ніші або в кутку, відокремивши цю зону за допомогою перегородок або барной стійки. Для кухонного куточка підійде невелика кухня, купити яку можна в магазині готових гарнітурів або замовити за індивідуальним дизайном.

Якщо площа офісу дозволяє виділити окрему кімнату, можна зробити кухню-їдальню з функціональним зонуванням: меблевий гарнітур з робочою поверхнею для розігріву їжі, барна стійка для чаювань, зона відпочинку зі столами і стільцями. Дизайн корпоративної кухні відрізняється лаконічністю, функціональністю, а також відсутністю зайвих деталей і декору, які часто використовуються в домашніх інтер'єрах.

Основні принципи дизайну: мінімалізм, нейтральні кольори, використання міцних і вологостійких матеріалів.

кухні кухні спальни

Вибір меблів та наповнення

Визначившись з розміром і розташуванням кухні, можна приступати до вибору меблів. Вдалим варіантом буде модульна кухня, елементи якої встановлюють в довільному порядку.

Основні вимоги до кухонних меблів для офісу:

  • зносостійкість робочих поверхонь;
  • функціональність - місткі шафи, висувні полиці, ящики, столики;
  • хороша фурнітура;
  • дверцята шаф повинні мати зручну конструкцію, а фасади краще вибирати без візерунків і тиснення.

Комплектація кухні залежить від площі обідньої зони, обов'язкові елементи - закриті шафи для посуду, робоча поверхня, відкриті полиці для техніки, вбудована мийка. Крім того, необхідно компактно розташувати кілька квадратних або круглих столиків і зручні легкі стільці.

Купити кухню для офісу ви можете в інтернет-магазині меблів Roomak, підібравши гарнітур за індивідуальними розмірами або скориставшись послугою виготовлення кухонного комплекту на замовлення.

 
 

Швидке замовлення:
+380





Вхід на сайт:

запам'ятати мене
Відновлення пароля:
Інструкція по відновленню пароля
буде відправлена на пошту вказану
при реєстрації на сайті.
Реєстрація: