Roomak
UA
RU
clear-img
+38 (096)
показать номер
Написати нам

Що потрібно, щоб не шкодувати про зроблений ремонт

Втілення мрії своїми руками

Кожна людина в своєму житті стикається з таким процесом як ремонт. Іноді це може бути звичайне переклеювання шпалер або фарбування стін, але в цій статті йдеться про одне з найцікавіших видів ремонту - кухні без допомоги дизайнерів.

Місце, де формується настрій!

Чим примітний самостійний ремонт кухні? Хоча б тим, що потрібно бути справжнім чарівником, щоб розмістити на умовних 8 м2 шафи, полиці, плиту, холодильник, та ще й обідній стіл. І це тільки дещиця з тих проблем, які виникають при самостійному ремонті даного типу приміщення.

Кухня - це обличчя господині і душа квартири. Те місце, де сім'я проводить час вранці за сніданком, а вечорами за розмовами. Не кожен дизайнер може втілити ідею в життя, адже для нього кухня - це всього лише 8 м2.

Нерозв'язних проблем не існує

Проблеми і самостійна заміна деталей на кухні полягають у наступному:

  • Розташування кухонних меблів, техніки і начиння. Справа навіть не в бажанні заощадити місце і простір (хоча це не менш важливо), необхідно розташувати всі настільки зручно, щоб не доводилося докладати зусиль на пошуки потрібних предметів.
  • Вибір матеріалів. Кухня - це робочий простір, де є підвищений ризик займання, відбувається частий контакт з їжею і водою. Потрібно регулярне прибирання та чистка не тільки підлоги, а й стіни суміжні з робочою поверхнею. Відповідно, потрібно забезпечити кухню зносостійкими матеріалами, що забезпечують мінімальну займистість або водонепроникність.
  • Вибір кольорової палітри. Кухня повинна гармонійно вписуватися в загальний стиль квартири, але при цьому залишатися зручною в експлуатації.
кухня кухня кухня

З огляду на перелічені нюанси, виникає думка все-таки звернутися за допомогою до дизайнера. Але для уникнення зайвої витрати грошей на послуги сторонніх осіб, виробники кухонних меблів надають найзручніші і різноманітні варіанти на вибір замовника. Тому достатньо купити кухню на замовлення, і перераховані проблеми вирішуватимуться з мінімальною участю:

  • широкий вибір кухонних меблів, від столів і стільців до індивідуальних розмірів шаф і полиць;
  • стільниці різних кольорів, матеріалів і також індивідуальних розмірів, що важливо в невеликих приміщеннях;
  • фартухи з можливістю фотодруку, для підтримки іміджу кухні і квартири;
  • кухонні аксесуари для ергономіки створеного дизайну;
  • установка готової конструкції відбувається фахівцями від виробника.

Не потрібно боятися реалізувати свої ідеї, тим більше що зараз це так просто. Досить провести заміри своїх параметрів і замовити кухню!

 
 

Швидке замовлення:
+380





Вхід на сайт:

запам'ятати мене
Відновлення пароля:
Інструкція по відновленню пароля
буде відправлена на пошту вказану
при реєстрації на сайті.
Реєстрація: