Roomak
UA
RU
clear-img
+38 (096)
показать номер
Написати нам

Поєднання обробки стін і кухонних фасадів

Для більшості сучасних житлових приміщень кухня є центральним місцем. Адже саме тут прийнято збиратися всією сім'єю, влаштовувати посиденьки з гостями і т.д. Тому до інтер'єру кухні відносяться особливо ретельно. Господарям хочеться відчувати себе затишно і в той же час, щоб приміщення виглядало стильно. Домогтися цього можливо в тому випадку, якщо всі предмети інтер'єру будуть гармоніювати між собою. Ось тільки на практиці домогтися цього найчастіше буває проблематично.

Насправді досить складно підібрати звичайні фасади до обробки стін. Адже необхідно, щоб вони були одного відтінку або тональності. В іншому випадку кухня буде виділятися з загального інтер'єру, немов пляма. Вирішити цю проблему допоможе фарбована кухня.

Фарбовані фасади для кухні

Даний тип покриття являє собою шар нанесеної спеціальної емалі. Вона може бути як глянсовою, так і матовою. Матеріал, на який наноситься емаль, може бути:

  • масив дерева;
  • МДФ.

Вартість масиву дорожча. Найчастіше його вибирають для кухонь в класичному або англійському стилі. Особливо ефектно він буде виглядати з додаванням патини. МДФ це матеріал для більш сучасних стилів. Якщо ви плануєте яскраву кухню з глянцевим покриттям і радіусними фасадами, то краще зупинити свій вибір на ньому. Одним з основних переваг емалі є величезна різноманітність колірних відтінків. Їх в рази більше, ніж плівкових аналогів. Крім того, використовуючи каталог RAL, ви

кухни кухни кухни

Як за допомогою каталогу Ral підібрати потрібне поєднання (секрет дизайнерів)

Каталоги Ral представляють собою універсальний спосіб для підбірки потрібного відтінку або тональності. При цьому купувати його зовсім необов'язково, його можна запитати в будь-якому будівельному або меблевому відділі. Він являє собою смужки на яких знаходяться квадратики зі зразками фарби. Кольори, представлені на одній смужці це перехід від теплого варіанту до більш холодного. Тобто ви можете вибрати будь-які два зразки з однієї смужки, і вони гарантовано будуть поєднуватися.

Якщо ви хочете урізноманітнити колірне рішення, то обраний вами зразок буде гармоніювати з усіма зразками, які займають ту ж позицію на інших смужках.

Фарбовані кухні - це гарантована можливість втілити свої інтер'єрні задуми в життя. Крім того, їх виділяє більш висока міцність і надійність в експлуатації і більш вишуканий вигляд. Замовивши кухню з фарбованими фасадами ви зможете створити затишне місце для членів своєї родини, а також привід для заздрості у своїх гостей і знайомих.

 
 

Швидке замовлення:
+380





Вхід на сайт:

запам'ятати мене
Відновлення пароля:
Інструкція по відновленню пароля
буде відправлена на пошту вказану
при реєстрації на сайті.
Реєстрація: