Roomak
UA
RU
clear-img
+38 (096)
показать номер
Написати нам

Вибір дизайну кухні за темпераментом

Розподіл людей за типом темпераменту дуже умовно - дані типи рідко зустрічаються в чистому вигляді. Багато людей мають змішаний тип темпераменту. Однак, за зовнішнім виглядом меблів можна визначити ким є людина.

Крім того, неправильно підібраний дизайн буде викликати роздратування у покупця. Людина хоче максимально розслабитися і насолодитися домашнім затишком, що буде неможливо зробити в неправильно підібраному інтер'єрі.

Кому яка кухня підійде

У світі виділяють чотири основні типи темпераменту:

  • меланхоліки (люди цього типу мляво реагують на оточуючих їх простір, але в той же час більш вразливі);
  • сангвініки (це живі люди, для яких немає нічого гіршого застою);
  • холерики (люди схильні до емоційних спалахів, але готові повністю віддаватися улюбленій справі);
  • флегматики (відмітною особливістю є спокій).

Для меланхоліка немає нічого гіршого великих відкритих просторів, які позбавляють його почуття захищеності. З цієї причини вони не в захваті від мінімалізму, а більше люблять романтичну атмосферу. Тому їх кухні прикрашені маленькими деталями, тут має бути багато квітів. Природні кольори допоможуть зберегти внутрішній душевний спокій - меланхоліки вибирають жовтий і зелені відтінки.

спальни спальни спальни

Кольори сангвініка - червоний і помаранчевий. Кухня повинна виділятися і бути великою, щоб приймати галасливі компанії. Люди цього типу вибирають сміливий дизайн, їм відмінно підходить стиль хай-тек. На кухні повинно бути якомога більше дзеркал і скла, сама поверхня матеріалу повинна мати властивість, що відображає.

Спокійний дизайн кухні повинен стримувати емоційність холериків. Мінімалізм їх відмінна риса. Таким натурам відмінно підійдуть холодні відтінки сірого і синього. В їхній кухні рекомендується позбутися від яскравих кольорів, які розбурхують свідомість.

Нарешті, флегматикам підійде кухня в стилі класика. У його інтер'єрі повинна бути продумана кожна дрібниця, а колірна гамма шукає баланс коричневого і білого. Масивний гарнітур з дерева - відмінна риса таких кухонь.

Де купити кухню, яка підходить до будь-якому темпераменту?

Відповідь на це питання проста - звертайтеся в компанію Roomak. Фахівці компанії допоможуть визначитися з вибором, який задовольнить всі потреби.

Не варто забувати, що колірна гамма впливає також на апетит. Холодні відтінки не викликають бажання прийому їжі, а приносять заспокоєння. Тому вибір кольору кухні так важливий для покупця.

 
 

Швидке замовлення:
+380





Вхід на сайт:

запам'ятати мене
Відновлення пароля:
Інструкція по відновленню пароля
буде відправлена на пошту вказану
при реєстрації на сайті.
Реєстрація: