Roomak
UA
RU
clear-img
+38 (096)
показать номер
Написати нам

Зонування: як організувати вітальню-студію

Придбання квартири - це завжди свято. Вона може бути просторою, але кухня невеликою. І з початку ремонту стоїть головне завдання: одну кімнату перетворити у вітальню і кухню. Ця добірка порад допоможе не розгубитися, а структурувати і організувати раціонально простір.

Розподіл площі

Розрахуйте середню площу, відведену для кожної зони. Це допоможе розподілити зони так, щоб зона відпочинку і кухня не були занадто маленькими. Намагайтеся залишати «повітря» між зонами. Логічно поставити меблі в центр відведеної кімнати, а навколо залишити простір для вільного переміщення.

Кольорова гама

Колір обробки і меблів може впливати на візуальне сприйняття простору. Світлі відтінки на стінах створюють враження легкості і прибирають почуття «тиску» стін. Яскраві або темні акценти на меблях в різних зонах розмежують місце для обіду, відпочинку і, при необхідності, роботи. Для любителів яскравих кольорів, є варіант відокремити зону за допомогою стіни іншого кольору або плитки з орнаментом на кухні, біля якої будуть розміщуватися меблі. Такі акценти створюють більш теплу і затишну атмосферу.

Місткість

Підбір меблів відіграє важливу роль, оскільки вони повинні бути максимально функціональні і місткі. Модульна система під місце відпочинку з'єднає єдиним дизайном зону вітальні і відмежує її від кухні. Система вітальні є підібраним набором шаф і тумб, які допоможуть розумно організувати простір, і заощадити місце. Включає в себе наявність великої кількості ящиків і полиць, щоб максимально заховати речі.

спальни спальни спальни

Кухня

Купити кухню в квартиру-студію - це завдання не з простих, але вирішуваних. Кухня виразно займе один з кутів, де потрібно вмістити холодильник, мікрохвильову піч та іншу техніку. Зону для приготування можна залишити відкритою, а можна частково приховати за сконструйованою нішею. Ніша передбачає створення штучної стіни з полками, в яку зручно скласти посуд та інші побутові речі.

Також доступний і органічний варіант - розміщення барной стійки між робочою зоною кухні і вітальні. Є вже готові проекти кухонь під індивідуальні розміри, які орієнтуються на студії. Відповідні варіанти можна переглянути в каталозі нашого сайту.

Декор - функціонал

Стелажі - функціональне рішення при зонуванні, оскільки допомагають відгородити зону відпочинку, а також займають простір вгору, що дозволяє заощадити місце на відведеній площі і при цьому вмістити все необхідне. Для розміщення декору підійдуть настінні полки, щоб надати унікальності вашому дизайну, але при цьому не займати проходи тумбами.

Один з еко-трендів для зонування - це рослини, які візуально створюють стіну і відокремлюють простір.

Порада

Кухня купити - один з частих запитів у пошуковій системі при плануванні вітальні-студії, тому що господарі шукають зручність і функціонал з найменшими витратами місця. Важливо не тільки придбати комплект кухонних меблів, але й проконсультуватися індивідуально під ваші розміри і розміщення. Такий підхід допоможе відразу врахувати всі деталі.

 
 

Швидке замовлення:
+380





Вхід на сайт:

запам'ятати мене
Відновлення пароля:
Інструкція по відновленню пароля
буде відправлена на пошту вказану
при реєстрації на сайті.
Реєстрація: