Roomak
UA
RU
clear-img
+38 (096)
показать номер
Написати нам

Топ 5 барвистих відтінків для кухні

Для створення на кухні затишної і комфортної обстановки, оригінального дизайну інтер'єру необхідно враховувати поєднання різних кольорів.

При виборі колірного рішення для кухні слід звернути увагу на обробку стін, підлоги, стелі, меблів, на матеріал виготовлення, з якого виконані фасади.

Від фактури матеріалу залежить глибина, обсяг фасадів. Глянцеві фасади створюють бляклі, пастельні відтінки. Темні кольори виглядають ефектно. Якщо ви вирішили купити кухню і не знаєте якого відтінку і дизайну, то можна звернути увагу на моделі, в яких поєднуються кілька кольорів.

Сучасні кухні оформлені різними колірними рішеннями. У деяких моделях використовуються два або три відтінки: бірюзовий, темний або бежевий і білий т.д. При виборі кухні необхідно враховувати:

  • габарити приміщення;
  • висоту стель;
  • розташування відносно сторін світу.

Для приміщень, які розташовані в тіньовій стороні підходять теплі, насичені відтінки.

Бірюзовий, оранжевий

Теракотові, яскраві жовті, помаранчеві відтінки є популярними, будуть гармонійно поєднуватися з будь-яким дизайном інтер'єру. Яскраві відтінки дозволяють зробити кухню життєрадісною.

Бірюзовий колір найбільш часто використовується для оформлення кухні, гармонійно поєднується з кольором венге. Кухню бежевого відтінку можна оформити коричневим в дизайні інтер'єру. За допомогою яскравого зеленого можна розчинити червоний відтінок в темних елементах.

Популярними відтінками є: червоний, синій, зелений.

кухні спальни спальни

Червоний, синій, зелений

У сучасних моделях кухонних гарнітурів червоного відтінку колірну гамму підтримує барний стіл зі стільницею, глянцевими фасадами червоного. Оригінальні кухні виглядають вишукано і елегантно, впишуться в дизайн приміщення в стилі модерн або хай-тек. Дизайнери рекомендують використовувати різні відтінки синього кольору в добре освітлених приміщеннях. Синій поєднується з білим, фіолетовим, світло-сірим відтінком. Красиво виглядає кухня, в якій стіни обклеєні шпалерами з біло-блакитними візерунками.

Зелений колір відмінно підійде для оформлення елегантної кухні, для створення зручного, практичного інтер'єру. Можна зробити зеленого кольору фасади, стільницю, фартух, пофарбувати стіни, стелі світлим відтінком. Дизайнери рекомендують грамотно підбирати відтінки зеленого, червоного, щоб вони виглядали ефектно на білому тлі. У каталозі нашого інтернет-магазину Roomak ви зможете купити якісні, практичні меблі для створення комфортної обстановки в квартирі або в будинку.

 
 

Швидке замовлення:
+380





Вхід на сайт:

запам'ятати мене
Відновлення пароля:
Інструкція по відновленню пароля
буде відправлена на пошту вказану
при реєстрації на сайті.
Реєстрація: