Roomak
UA
RU
clear-img
+38 (096)
показать номер
Написати нам

Шафа купе - модний і практичний предмет меблів

Шафа купе - універсальний вид меблів, незамінний в житті сучасних людей. Це практичний і місткий предмет меблів, який можна розмістити в будь-якій частині будинку або квартири. Шафи купе виготовляють з ДВП, ДСП, МДФ, дуже рідко з натурального дерева.

Найпоширенішим і екологічно чистим матеріалом для виробництва корпусних меблів є МДФ. Цей матеріал увійшов в меблеву промисловість порівняно недавно.

Так що ж таке МДФ?

МДФ - це деревоволокниста плита, виготовлена шляхом гарячого пресування деревних волокон з введенням сполучних і спеціальних добавок.

МДФ має американське походження, першу плиту випадково отримав Вільям Мейсон, намагаючись знайти застосування відходам деревообробки. У США цей продукт отримав назву Medium Density Fibreboard (деревоволокнистих плит середньої щільності), а перші букви англійських слів дали назву - МДФ.

Промислове виробництво МДФ в США почалося в 1966 році. На сьогоднішній день лідером з виробництва МДФ в світі є Китай.

Переваг у МДФ багато, але варто виділити основні:

  • міцність;
  • вологостійкість;
  • екологічність;
  • практичність;
  • декоративність.
шкаф купе шкаф купе шкаф купе

МДФ широко використовують для виробництва меблів, ламінату, в декоративному оформленні приміщень, в будівництві. МДФ можна фрезерувати і виготовляти фігурні елементи, оригінальні меблеві фасади з різноманітними дизайнерськими рішеннями. Плити МДФ виробляються згідно з усіма вимогами ГОСТів і нормативів.

Недоліків у МДФ трохи - це матеріал не стійкий до високих температур і механічних пошкоджень. Сучасні методи покриттів МДФ зводять ці недоліки до мінімуму.

Щоб правильно вибрати такий значущий предмет меблів як шафа купе, краще звернутися до фахівців, які знають свою справу. Зробіть запит «шафа купе купити», і Ви поринете в світ модних новинок і дизайнерських рішень. У нашому магазині обов'язково знайдеться та, що підійде саме Вам.

 
 

Швидке замовлення:
+380





Вхід на сайт:

запам'ятати мене
Відновлення пароля:
Інструкція по відновленню пароля
буде відправлена на пошту вказану
при реєстрації на сайті.
Реєстрація: