Roomak
UA
RU
clear-img
+38 (096)
показать номер
Написати нам

Шафа-купе - оптимальний варіант облаштування передпокої

Затишок в будинку і квартирі створюється з добре облаштованому передпокої. Розподіл меблів, пристосованих для розміщення верхнього одягу, головних уборів, взуття та аксесуарів - першочергове завдання облаштування цього приміщення. Меблеві атрибути обстановки вітальні належать до функціонально навантаженим інтер'єрних виробів, і повинні підбиратися виходячи з розмірів передпокою. Наявні розмірні параметри - визначальний критерій вибору меблевої комплектації. Доцільно перед покупкою накреслити план розміщення меблевих виробів, який допоможе грамотно сформувати зону роздягання і одягання, переміщення.

Шафа-купе - пріоритетний напрямок облаштування прихожих

Шафа-купе у покупців стала найвизначним винаходом меблевих майстрів. Секрет великої популярності цього меблевого атрибута полягає в функціональності і зручності установки, навіть в маленькій кімнаті. При візуальній компактності, внутрішнє оснащення дозволяє розмістити великий гардеробний асортимент і безліч необхідних предметів.

Щоб корисно використовувати відведений для передпокою простір, необхідно шафу купе купити найбільш придатної конструкції. Асортимент готових модифікацій, які пропонують їх виробники, досить різноманітний, і допоможе максимально оптимізувати наявну площу.

шкаф купе шкаф купе шкаф купе

Стандартна комплектація наповнення - відділення з полками і штангою для плечиків. Можна підібрати і модифікацію під дизайнерське рішення, з різними наповнювачами внутрішнього оснащення. Модернізовані шафи-купе обладнуються додатковими конструкційними елементами:

  • висувними ящиками;
  • металевими кошиками;
  • міні ліфтом - пристроєм для підняття вішалки з одягом.

При виборі торгового ресурсу для покупки цієї категорії меблів раціонально вибрати наш спеціалізований інтернет-магазин «RoomAK», який пропонує прямі, кутові і вбудовані шафи-купе, отримані безпосередньо у відомих і добропорядних виробників. При такому підході до вибору постачальників забезпечуються цінові пріоритети. На кожну шафу купе ціна встановлена на рівні фабричної собівартості.

 
 

Швидке замовлення:
+380





Вхід на сайт:

запам'ятати мене
Відновлення пароля:
Інструкція по відновленню пароля
буде відправлена на пошту вказану
при реєстрації на сайті.
Реєстрація: