Roomak
UA
RU
clear-img
+38 (096)
показать номер
Написати нам

Відкриті полки в інтер'єрі кухні

Що значить ідеальна кухня? Професійні дизайнери скажуть: "Функціональність, зручність і естетика". З таким твердженням важко не погодитися. Часом, розміри кухні такі, що важливий кожен сантиметр простору. Тому, перш ніж купити кухню, необхідно продумати весь інтер'єр в деталях, які допоможуть надалі насолоджуватися повноцінним комфортом. А в цьому допоможуть рекомендації дизайнерів з вибору якісних місць зберігання.

Немаленькі деталі. Методи і способи організації місць зберігання

Дрібниць в дизайні не буває. Від того, як будуть заплановані місця зберігання, залежить вибір меблів і полиць. Крім закритих шаф, які можна розмістити аж до стелі, не можна скидати з рахунків можливість використання відкритих полиць. Секрет цього предмету меблів в тому, що він може грати різноманітні ролі:

  • Функціональну. Для розміщення предметів, використання яких потрібно найбільш часто. Це зручно, оскільки постійне відкривання і закривання дверцят кухонної шафки - це додаткова, зайва дія.
  • Акцентну. Полиці можна підсвічувати, красиво переміщаючи світловий акцент. Полиці можуть служити оригінальним колірним або декорованим предметом, а то і цілою групою, що створює цікавий контраст.
  • Доповнює. Полиці зовсім не обов'язково повинні бути в одному стилі. Головне, щоб в загальному плані декор створював приємне, гармонійне враження.

Уявіть і продумайте всі рухи на кухні, від цього залежить кількість і місткість відкритих полиць, що забезпечують максимальну зручність.

Крім відкритих полиць, варто заздалегідь подумати ємності для зберігання. Це будуть металеві коробки або скляні банки? А може оригінальні дерев'яні контейнери? Визначившись заздалегідь з цими питаннями, буде набагато легше вибрати майбутній розмір, матеріал і дизайн полиць.

спальни спальни спальни

Відкриті полиціна кухні - варіанти матеріалів виготовлення

Коли звучить словосполучення відкрита полиця, зазвичай в голові виникають різноманітні варіанти. Відштовхуючись від того, в якому стильовому рішенні виконана кухня купити відкриті полиці буде простіше. До класичної дерев'яної кухні підійдуть акуратні дерев'яні або ковані полки. При використанні сучасних матеріалів, можна підібрати легкі плетені або пластикові варіанти. Металеві полиці також можуть красиво вписатися в інтер'єр, а кам'яні, скляні або бамбукові підкреслять оригінальність. Вибір за вами! Ми чекаємо Вас на сторінках нашого інтернет-магазину і готові допомогти в покупці.

 
 

Швидке замовлення:
+380





Вхід на сайт:

запам'ятати мене
Відновлення пароля:
Інструкція по відновленню пароля
буде відправлена на пошту вказану
при реєстрації на сайті.
Реєстрація: