Roomak
UA
RU
clear-img
+38 (096)
показать номер
Написати нам

Оригінальний чорний колір в дизайні

Чорний відтінок в інтер'єрі приміщення дозволяє створити атмосферу тепла і затишку, елегантний дизайн приміщення. Темний колір в проектах ретельно продумується з точки зору колірних рішень. За допомогою даного відтінку можна створити дизайн в сучасному модному стилі.

Колір створює насичений, об'ємний інтер'єр в квартирі або в будинку. Вибір кожної деталі меблів об’язковий. Шафа грає важливу роль в повсякденному житті. Тому він повинен в собі поєднувати місткість і зовнішній оригінальний дизайн, що підходить під загальний задум кімнати. У ньому можна розмістити різні речі, постільна білизна, одяг або взуття. Конструкції бувають:

  • розпашні;
  • кутові;
  • з бічними секціями.

Готова шафа-купе стане відмінним рішенням для встановлення в квартирі. Темний дизайн - це тонка гра колірних рішень. Такі меблі виглядають чудово. Завдяки неоднорідній фактурі вона буде виглядати привабливо в будь-якому місці.

Якщо ви вирішили шафу купе купити чорного відтінку, то можна вибрати підходящий варіант в каталозі нашого інтернет-магазину Roomak.

Від освітлення приміщення залежить те, як будуть виглядати меблі. Стільці, оббиті чорною шкірою, камені з прожилками, структура дерева під фарбою - такий відтінок є багатогранним. Фурнітура з чорного металу буде гармонійно поєднуватися з будь-якими меблями. Для фарбування стін можна вибрати складні, глибокі, теплі відтінки з матовою структурою.

шкаф купе шкаф купе шкаф купе

Поєднання світлого і темного відтінків в інтер'єрі

Для оформлення квартири в елегантному стилі можна використовувати кілька відтінків синьо-чорного кольору. Для створення вишуканого інтер'єру необхідно дотримуватися певних правил: зі світлого простору можна побачити темне і навпаки.

Наприклад, чорні шкіряні меблі можна розмістити в зоні відпочинку вітальні. Меблі розміщуються на тлі стін, оформлених шпалерами. Вдалі поєднання з білими шпалерами, з однотонними: червоним, рожевим, бузковим, світло-блакитним, світло-сірим. Дизайнери рекомендують розбавити простір різнокольоровими аксесуарами. Для цього підійдуть світлі, яскраві відтінки.

У нашому онлайн-магазині ви зможете купити шафу купе високої якості. Меблі виготовлені з якісних матеріалів. Конструкції не втратять естетично привабливий зовнішній вигляд тривалий час. Меблі гармонійно впишуться в дизайн інтер'єру приміщення в будь-якому стилі. У каталозі представлені меблі різного дизайну, розміру, колірних рішень на вибір. Конструкції є місткими, функціональними і зручними в експлуатації.

 
 

Швидке замовлення:
+380





Вхід на сайт:

запам'ятати мене
Відновлення пароля:
Інструкція по відновленню пароля
буде відправлена на пошту вказану
при реєстрації на сайті.
Реєстрація: