Roomak
UA
RU
clear-img
+38 (096)
показать номер
Написати нам

12 нюансів, які треба врахувати при замовленні та купівлі кухні

Досягнення максимального комфорту кухонного простору є одним з найважливіших завдань при облаштуванні будинку. Перед покупкою гарнітура для кухні обов'язково враховують кілька важливих моментів, які в майбутньому вплинуть на зручність і ергономіку робочої території своїх власників. Тому, перш ніж замовляти і купувати такі меблі, найкраще врахувати деякі обставини.

кухни кухни кухни

Основні моменти при виборі кухонного гарнітура

1. Доступний робочий трикутник - проводячи планування майбутнього простору важливо грамотно розташувати всі предмети інтер'єру, щоб активні точки - холодильник, плита, раковина завжди були доступні і не закриті іншими предметами меблів. Це забезпечить найбільш комфортну роботу.

2. Вентиляція - свіже повітря на кухні - запорука приємного готування і проведення часу, тому розглядаючи варіанти обов'язково враховують забезпечення нормальної циркуляції повітряних мас, їх хорошого доступу - шафи не повинні закривати вікна, вентиляційні ходи, витяжку.

3. Площа - габарити гарнітура і його склад будуть залежати від розмірів приміщення. На великій території можна розташувати більше предметів. На маленькій важливо не перевантажити інтер'єр.

4. Виробник - розглядаючи певні торговельні марки, не зайвим буде почитати відгуки покупців, подивитися запропоновані товари, порівняти з іншими постачальниками.

5. Якість - важливо звертати увагу на якість матеріалів, що використовуються. Кожен покупець хоче, щоб меблі служили якомога довше, тому перед придбанням краще розглянути кілька варіантів, найпростішою основою вважається ДСП, з найбільш витратною - метал і керамічне покриття.

6. Вартість - від бюджету залежатиме наповнення гарнітура, його зовнішній вигляд і функціональність. Для початку можна вивчити пропозиції кількох магазинів і запросити загальні кошториси, а потім вибрати найбільш підходящу.

7. Вплив способу життя - майбутні власники чітко знають, наскільки часто буде використовуватися кухонний простір, тому меблі та загальний антураж визначають відповідно до своїх потреб.

8. Готовий гарнітур або під замовлення - тут визначальним фактором є бюджет, готові кухні обійдуться економічніше, розробка індивідуального проекту - дорожче.

9. Побутові прилади - один з важливих питань, чим більше різних предметів буде на кухні, тим правильніше їх необхідно розташувати, будуть це вбудовані елементи або ті, що стоять окремо. Багато хто встановлює пральну і посудомийну машини, які вимагають певного місця.

10. Планування простору - на початковому етапі обов'язково визначити, як будуть розставлені меблі, знайти оптимальне рішення, щоб потім не намагатися виправляти помилки. За допомогою спеціальних сучасних програм можна створити безліч варіацій і вибрати максимально відповідну.

11. Місця зберігання - підбір стелажів, полиць, а в загальному внутрішня начинка шаф повинна бути орієнтована під своїх власників, зручність складування продуктів, посуду, рушників та ін. Забезпечить максимальний комфорт на кухні.

12. Власний смак і відчуття - сучасні магазини, як наш, пропонують різноманітний асортимент, де є гарнітури на будь-який достаток і запити. Обрана кухня, купити яку не складе труднощів, вимагає врахування всіх побажань майбутніх господарів, які повинні орієнтуватися на зручність, а також відчувати себе всередині облаштованого простору затишно, насолоджуватися навколишніми предметами.

 

 
 

Швидке замовлення:
+380





Вхід на сайт:

запам'ятати мене
Відновлення пароля:
Інструкція по відновленню пароля
буде відправлена на пошту вказану
при реєстрації на сайті.
Реєстрація: