Roomak
UA
RU
clear-img
+38 (096)
показать номер
Написати нам

Про що важливо знати, купуючи перший кухонний гарнітур?

Кухня - це місце, де найбільше часу проводять хороші господині, бажаючи догодити домочадцям. Щоб приготування їжі відбувалося швидко, комфортно, необхідно передбачити кухонне начиння, а також правильно розташувати шафки і тумби. Головна умова - досить простору з метою облаштування робочої поверхні. Це площа, де передбачається нарізка фруктів, овочів, м'яса для приготування їжі.

 

Правила вибору кухонного гарнітура

 

Варто купити кухню готову, якщо необхідно заощадити кошти. Але якщо кухня нестандартних розмірів, варто задуматися про виготовлення меблів на замовлення. Крім того, бажано виготовляти кухню під замовлення в тому випадку, якщо в приміщенні є газові лічильники, необхідно вбудувати посудомийну машину, пральну, іншу побутову техніку.

кухни кухни кухни

Це дуже складно зробити в маленькому приміщенні, тому варто скористатися послугами компаній, які виготовляють меблі на замовлення. Однак якщо це кухня типу в типовій квартирі, стандартного розміру, то з метою економії можна придбати готовий кухонний гарнітур.

 

Вибір матеріалу для кухні

 

Не варто економити на матеріалах для виготовлення меблів. Чим якісніше матеріали, тим довше прослужить кухня. Основна особливість в тому, що в цьому приміщенні агресивні умови, висока вологість і перепади температур. Тому стільницю і тумбу біля плити необхідно виготовляти зі стійкого до впливу високої температури матеріалу. Тому мови про недорогому матеріалі не може бути.

 

Матеріали для стільниці:

  • МДФ
  • Якісна стільниця з мармуру
  • Штучний камінь
  • Композитні матеріали
  • Епоксидна смола

 

Дуже стильно і незвично виглядають глянсові кухні яскравих кольорів. Основний недолік в складності догляду. Тому, якщо господиня постійно знаходиться на кухні, а домочадці люблять обідати домашньою їжею, то краще за все віддати перевагу пастельним тонам з матовим покриттям. Такі меблі набагато простіше мити, вона легко очищається від крапельок жиру і вологи. Однак якщо сім'я буває в будинку не так часто, а на кухні лише зрідка щось готують, то цілком допустимо придбання кухонного гарнітура яскравих відтінків з глянцевою поверхнею.

На будь-якій кухні повинно бути значна кількість висувних ящиків, з місцями для зберігання. Перед тим як придбати готовий кухонний гарнітур, необхідно оцінити якість фурнітури. Спробуйте наскільки легко відкриваються ящики, шафки. Які механізми використовуються для утримання дверцята. Якщо дверцята масивні і важкі, то все петлі повинні бути якісними, надійно кріпиться до фасадів. Якщо ж петлі виглядає кволими, варто відмовитися від придбання кухонного гарнітура.

 
 

Швидке замовлення:
+380





Вхід на сайт:

запам'ятати мене
Відновлення пароля:
Інструкція по відновленню пароля
буде відправлена на пошту вказану
при реєстрації на сайті.
Реєстрація: