Roomak
UA
RU
clear-img
+38 (096)
показать номер
Написати нам

Цікаві стилі інтер'єру, які не користуються популярністю

Скандинавський стиль, прованс, класика, еклектика, мінімалізм — всі ці стилі настільки популярні, що згадки про них є в кожній статті, в кожному журналі, присвяченому дизайну інтер'єру. При цьому існують і менш популярні інтер'єрні стилі, яким не приділяється стільки уваги. Звичайно, вони відрізняються меншою універсальністю, але це не робить їх менш цікавими.

Так які ж непопулярні, але цікаві стилі інтер'єру можна використовувати для оформлення спальні?

Кілька непопулярних стилів інтер'єру, які не можна залишити без уваги

Якщо ви хочете оригінально оформити інтер'єр кімнати, зверніть увагу на такі стилі:

  • Фахверк. Він ідеально підійде для просторих кімнат, відмінною рисою яких є високі стелі. Характерними рисами даного інтер'єрного стилю можна назвати білий фон, наявність балок і крокв, а також каміна. При оформленні приміщення рекомендується використовувати тільки натуральні матеріали. Ще однією особливістю фахверка є загальний мінімалізм.
  • Морський стиль. Він відрізняється тим, що при оформленні приміщення використовують два кольори: білий і синій. В інтер'єрі обов'язково повинні бути "смугасті" акценти. В якості прикрас можна використовувати іншу морську тематику: якорі, черепашки, рятувальні круги і так далі. У міських квартирах такий стиль використовують рідко, оскільки найчастіше він здається недоречним.
  • Порше. Спальні, оформлені в цьому стилі, обов'язково повинні бути просторими. Для декорування приміщення може використовуватися натуральне дерево, шкіра, а також глибокі відтінки. Причому інтер'єр повинен виглядати не помітно, а розкішно і дорого.
  • Хюгге. Це теплий стиль, для відтворення якого рекомендується використовувати предмети облаштування з історією, численні текстильні елементи, в'язані декоративні деталі, а також безліч свічок.
  • Мід Сенчурі. Цьому стилю властиві яскраві стіни, велика кількість вільного простору, а також предмети облаштування в стилі модерн. Мід Сенчурі покликаний викликати радість у тих, хто опиняється в кімнаті, оформленій в цьому стилі.
спальня спальня спальня

Де придбати предмети облаштування для оформлення інтер'єрів в непопулярних стилях?

Наш інтернет-магазин пропонує великий вибір якісних меблів для такої кімнати як спальня. Якщо ви вирішили оформити інтер'єр в будь-якому з перерахованих непопулярних стилів, то у нас ви знайдете все, що потрібно для створення гармонійного і затишного простору.

 
 

Швидке замовлення:
+380





Вхід на сайт:

запам'ятати мене
Відновлення пароля:
Інструкція по відновленню пароля
буде відправлена на пошту вказану
при реєстрації на сайті.
Реєстрація: