Roomak
UA
RU
clear-img
+38 (096)
показать номер
Написати нам

Як правильно зберігати речі в квартирі

Загальний інтер'єр і затишок в домі залежать від багатьох речей. Однак не останню роль відіграє той факт, на скільки красиво і естетично розташовані речі, предмети. Якщо речі розкидані в хаотичному порядку, по кутах в коробках і на видному місці, то все це створює не найпривабливішу картинку. Організувати місця для ваших речей можна навіть в маленькій квартирі. Головне дотримуватися грамотного планування і позбутися від тих речей, які ви практично не використовуєте, а вони займають лише місце. Не зайвим буде замовити нову шафу купе замість старої класичної шафи.

Системи для зберігання речей: основні види

Детальніше зупинимося на сучасних системах зберігання речей в будинку (квартирі).

Умовно їх можна поділити на дві категорії:

  • закриті: шафи, бокси, ящики, комоди;
  • відкриті: стелажі, відкриті навісні полки, поверхні столів.

Безумовно, гілка першості належить шафі купе. Це красива, функціональні, універсальні та місткі меблі, що дозволяють розмістити багато речей: одяг, взуття, постіль, сумки. Незалежно від розмірів площі, така шафа можна розмістити всюди: вона підходить для великих і маленьких приміщень, легко поміщається в нішу або уздовж стіни.

Не варто ігнорувати і такий предмет меблів, як комод з висувними ящиками. Він дозволяє розмістити багато речей, а його поверхня служить для розміщення ТВ або фоторамок, вази, картини. Відносно відкритих полиць, то вони також актуальні в сучасному інтер'єрі і розташовуються на порожній стіні в певному порядку.

Якщо порівнювати закриті та відкриті системи зберігання, то перші виграють по місткості. Однак не варто дотримуватися тільки однієї системи зберігання. Раціонально використовувати відразу дві, комбінуючи їх між собою.

шкаф купе шкаф купе шкаф купе

Переваги шафи-купе

На першому місці у вас повинна бути красива шафа-купе, що дозволяє по максимуму розмістити всі речі. Однак, це ще не всі переваги даних меблів. Інші його чесноти:

  • економія місця в квартирі;
  • універсальність: такі меблі підійдуть під будь-який стиль інтер'єру;
  • багатофункціональність: в ньому можна зберігати всі речі, що ви побажаєте;
  • будь-яке внутрішнє наповнення за власним вибором;
  • відмінно підходить під вузькі приміщення;
  • виконує функцію зонування: за допомогою шафи можна розділити кімнату на дві зони.

Вигідно шафу купе купити для квартири студії. За допомогою нього відбувається візуальне розділення між кухнею та вітальні.

 
 

Швидке замовлення:
+380





Вхід на сайт:

запам'ятати мене
Відновлення пароля:
Інструкція по відновленню пароля
буде відправлена на пошту вказану
при реєстрації на сайті.
Реєстрація: