Roomak
UA
RU
clear-img
+38 (096)
показать номер
Написати нам

Як правильно розмістити речі в маленькій квартирі

Загальна проблема для всіх маленьких квартир - це питання про те, де розмістити всі речі, не втративши вільного простору. Особливо актуальна проблема там, де немає великої комори чи ще одного балкону.

Звичайно ж, захаращений простір псує інтер'єр і загальну атмосферу, в якій знаходитися некомфортно і незатишно.

Є два варіанти вирішення даної проблеми:

  • Позбутися по максимуму від непотрібних речей і використовувати тільки найнеобхідніші. Однак, як показує досвід, навіть такий підхід не здатний повністю вирішити проблему;
  • Організувати системи зберігання. Наприклад, придбати містку шафу купе, продумати додаткові стелажі.

Вбудовані меблі: красиво і функціонально

В першу чергу варто звернути увагу на вбудовані меблі. Найоптимальніший варіант - це вбудована шафа купе, яка розробляється відповідно до ваших потреб, має компактні розміри і дуже містка. Такі меблі дуже добре поміщаються в будь-яку нішу. Якщо ж фасад шафи підібрати в колір стін, то це допоможе візуально приховати сам факт її розміщення.

Відмінним варіантом стане шафа купе з великими дзеркальними дверцятами, за допомогою яких можна розширити маленький простір. І ще один важливий момент: шафу необхідно замовляти від підлоги до стелі. На верхні полиці можна поміститися речі, якими ви рідко користуєтеся.

шкаф купе шкаф купе шкаф купе

Інші системи зберігання в маленькій квартирі

Не варто бояться відкритих полиць і шафок. Зверніть увагу на сучасну стінку, яка складається з різних модулів, включаючи полички, стелажі, комод. Кожен предмет можна легко комбінувати між собою, вибираючи найбільш підходящий варіант. Розмістивши уздовж однієї стінки відкриті полиці, засклені стелажі, комод з глибокими ящиками, ви зможете заховати дуже багато речей. На відкритих полицях варто розміщувати предмети, які залучають до себе увагу зовнішнім виглядом. Наприклад: фотоальбом, книги, статуетки, картини, красивий посуд.

А ще варто звернути увагу на кути, які практично не використовуються і таким чином ви втрачаєте додаткове місце. Щоб цього не допустити, рекомендується в кутах квартири зробити оригінальні фігурні полички із пластику або скла.

Вибираючи будь-які меблі для маленької квартири, важливо щоб вони були функціональні. Варто розглядати не тільки шафи купе, але й ліжко з шухлядками для зберігання або диван з нішею, крісла. Перевага віддається малогабаритним, але містким меблям.

 
 

Швидке замовлення:
+380





Вхід на сайт:

запам'ятати мене
Відновлення пароля:
Інструкція по відновленню пароля
буде відправлена на пошту вказану
при реєстрації на сайті.
Реєстрація: