Roomak
UA
RU
clear-img
+38 (096)
показать номер
Написати нам

Які тренди кухонних меблів будуть актуальні восени 2021 роки?

Кухня - особливе місце в кожному будинку або квартирі. Тут не тільки готують їжу, але і проводять сімейні трапези. Тому вкрай важливо створити в цьому приміщенні особливу атмосферу, яка неможлива без гарних, ергономічних і функціональних меблів для кухні. У цій статті ми розглянемо основні тренди кухонь, які будуть актуальні цієї осені.

Кухонні тренди осені 2021

Восени тренди дизайну кухонного інтер'єру в 2021 році продемонстровані лаконічним оформленням без надмірностей і численних декоративних елементів. Фаворитами сезону є природність, екологічність, простота і натуральність матеріалів.

Основні кухонні тренди, які будуть актуальні восени 2021:

  • Прості форми і лінії в оформленні кухонних гарнітурів та інтер'єрів.
  • Функціональність - тренд, який ніколи не втратить своєї актуальності. Важлива роль відведена не тільки зовнішньому представленню і оформленню майбутнього кухонного інтер'єру, але і практичності знаходження в ньому. Важливо, щоб на кухні було не тільки приємно перебувати, але і зручно готувати. Кухонний гарнітур повинен бути максимально функціональним і зручним.
  • Світлі відтінки в оформленні кухні. У дизайні приміщення не повинно бути яскравих акцентів. Перевага надається натуральним кольорам і відтінкам. Винятком може бути чорно-біле оформлення. Кухонний гарнітур може бути сірим, бежевим, кремовим, молочним в поєднанні з більш темними шоколадними або графітовими тонами. Спокійні колірні палітри можуть бути представлені бузковим, м'ятним, лаймовим, лавандовим та іншими відтінками.
  • Екологічність. Кухонні гарнітури можуть мати деталі, виготовлені з таких натуральних матеріалів як кераміка, метал, мармур, а також деревина. Дуже цікаво в інтер'єрі виглядає деревина з білосніжною обробкою кухонних поверхонь.
кухни кухни кухни

Основні рекомендації при виборі кухонних гарнітурів

Перш ніж вибрати і купити кухню, необхідно пам'ятати, що головним трендом осені є легкість і невимушеність. Готовий інтер'єр не повинен бути складним для сприйняття. Продумуючи майбутній інтер'єр приміщення потрібно віддавати перевагу варіантам кухонних гарнітурів, які мають велику кількість містких шафок і ящиків.

Якщо ви хочете придбати кухню, яка буде актуальною восени - подивіться асортимент пропозицій, представлених в каталозі нашої компанії. Тут ви знайдете найактуальніші новинки на будь-який смак.

 
 

Швидке замовлення:
+380





Вхід на сайт:

запам'ятати мене
Відновлення пароля:
Інструкція по відновленню пароля
буде відправлена на пошту вказану
при реєстрації на сайті.
Реєстрація: