Roomak
UA
RU
clear-img
+38 (096)
показать номер
Написати нам

Двері на тіпонах (пуш-ту опен) або Push to open. Що краще вибрати?

Придбати готову шафу купе сьогодні не проблема. Головне - це вибрати найбільш влучну модель, яка буде повністю задовольняти всі вимоги свого власника. Класика завжди в тренді, але при появі нових розробок і матеріалів меблевий ринок постійно дивує незвичними рішеннями і дизайном. Це стосується не тільки фасадів, загальної конструкції елементів, а й звичайної фурнітури. Крім стандартних ручок для відкривання дверей виробники пропонують новаторські технології.

Tip-On або Push to open - що це?

Двері на тіпонах передбачають установку спеціального механізму, який дозволяє виробляти відкриття без ручок шляхом натискання на фасадну панель. Пристрій буває стандартним і довгим, з держаком або без нього.

Серед переваг застосування технології виділяють:

  • зовнішній вигляд - будь-який гарнітур або шафа має більш престижний вигляд, гладка поверхня додає особливого шарму готовим виробам, меблі виглядають дорого, вишукано;
  • механічна система - навіть при зайнятих руках двері легко відкриваються дотиком ноги, ліктя, стегна, коліна;
  • амортизація - практично всі пристрої tip-on суміщені з амортизирующим механізмом, що дозволяє плавно і м'яко закривати дверне полотно;
  • легкий монтаж - всі елементи дуже просто встановити, вони не вимагають додаткового простору;
  • ергономіка - дуже часто проходячи повз шафи або комод ручки заважають, за них легко зачепитися і що-небудь пошкодити, тіпони виключають дане питання повністю.

Що краще вибрати?

Класичні ручки або Push to open - багато хто задається цим питанням. З одного боку відсутність ручок дозволить отримати сучасну одиницю меблів, яка буде виглядати футуристично і яскраво. З іншого боку виробники фурнітури, в тому числі ручок, пропонують масу різноманітних варіацій на цю тему. Серед моделей можна знайти ковані, кручені, пластикові, фрезеровані вироби, які також не варто скидати з рахунків. Перед покупкою важливо врахувати деякі нюанси і проаналізувати їх:

  • Звикання - якщо вибір впаде на користь Push to open, то звикати до системи доведеться деякий час, деяким буде складно перевчитися і постійно буде виникати потреба смикнути за ручку, що призведе до додаткових робіт - відтирання відбитків з панелей дверей.
  • Двері з системою тіпон можуть відкриватися навіть від легких дотиків, що не завжди подобається власнику.
  • Проходить невеликий період часу після натискання, перш ніж відбувається відкриття.

Тому перед тим як шафу купе купити, слід зважити всі "За і Проти" і вибрати ту систему відкривання, яка найбільш відповідатиме вимогам майбутнього власника.

 
 

Швидке замовлення:
+380





Вхід на сайт:

запам'ятати мене
Відновлення пароля:
Інструкція по відновленню пароля
буде відправлена на пошту вказану
при реєстрації на сайті.
Реєстрація: