Roomak
UA
RU
clear-img
+38 (096)
показать номер
Написати нам

Чим хороші дивани в стилі лофт

Стиль лофт знають і поважають на всіх континентах, хоча зародився він в США, з'єднавши в собі сучасність, нотки урбаністики і навіть чітко простежується промисловий Концептуал. Популярно подібне обрамлення і для меблів. Відмінний лофт диван, ціна якого залежить від специфіки використовуваних матеріалів, органічно впишеться в простір.

До речі, в простір не тільки житлового приміщення. Клуби, приміщення категорії «Underground», виставки, майданчики для неформальних зустрічей - все це має на увазі стиль лофт, що асоціюється з зухвалим креативом, тобто можливістю поєднувати непоєднуване. Грубуваті рельєфні оздоблювальні матеріали та воістину класична чіткість, лаконічність простору складуть унікальний тандем. І, звичайно, диван стане родзинкою інтер'єру.

Всі нюанси вибору лофт-дивана

Класикою вважаються П-образні, кутові, прямі форми, модульні, конструкції- трансформери з можливістю змінити механізми. Оббивка нарочито грубувата, міцна, обов'язково дуже якісна. Ідеальне рішення - натуральна шкіра особливої вичинки, яка зберігає своєрідний рельєф.

Особливості:

  • Не вітається велика кількість дизайнерських елементів, адже лофт міцно асоціюється з практичністю. Диван не повинен загороджувати простір, займати багато місця, але бути комфортним як для сидіння, так і для сну. Подібна функціональність - ще одна важлива риса.
  • Якщо дозволяє площа, то можна вибрати великі моделі, наприклад, модульного типу. Якщо хочеться додати креативу, то дизайнери пропонують аналоги, прикрашені дерев'яними елементами або навіть металевими, що імітують ковку. але мінімум обробки - обов'язкове правило.
  • Важливо визначитися і з іншими параметрами, наприклад, віддати перевагу ноток винтажа, що немов асоціюється з початком минулого століття, коли цей концептуальний стиль впевнено заявив про себе.
дивани дивани дивани

Практичні рішення для будь-яких просторів

Підходять дивани для установки в квартирах, заміських будинках, котеджах. Трансформери, П- образні, Г-образні, модульні і навіть вишукані дизайнерські моделі будуть виглядати доречно.

Кольори: пастельний, бежевий, оранжевий, колір цегляної стіни, металік.

За основу виробники беруть дерево, металевий каркас, натуральну шкіру. деякі моделі мають підлокітники, хромовані ніжки. Доречні і замша, шкірозамінник, але гарна якість обов'язково. Цінується багатофункціональність, лаконічність, міцна оббивка і зручність переміщення. Ось чому нерідко в диванах лофт зустрічаються мініатюрні коліщатка.

Прямо зараз можна познайомитися з величезним асортиментом та переконатися, що фантазія сучасних професійних дизайнерів дійсно безмежна. Вибір не розчарує, кімната гарантовано отримає свій унікальний неповторний стиль. Прікглашаем відвідати наш каталог меблів!

 
 

Швидке замовлення:
+380





Вхід на сайт:

запам'ятати мене
Відновлення пароля:
Інструкція по відновленню пароля
буде відправлена на пошту вказану
при реєстрації на сайті.
Реєстрація: