Roomak
UA
RU
clear-img
+38 (096)
показать номер
Написати нам

2021: диван майбутнього

Час біжить з блискавичною швидкістю. Інтер'єрні тенденції постійно змінюються. Але це зовсім не означає, що ви повинні міняти всі меблі в будинку щосезону. Всього лише варто знати актуальні новинки.

Незважаючи на всі сучасні технології нашого світу, людині завжди потрібно комфортне місце для відпочинку. А що ж може бути краще, ніж м'якенький, тепленький, затишний і улюблений диванчик?

Складність в покупці дивана

Знайти саме свій диван, який буде відповідати всім вашим вимогам, досить складно. Він повинен бути перш за все зручним і функціональним, оскільки це центральний предмет меблів у вітальні.

На ринку даної індустрії представлені дивани різних видів, кольорів, комплектацій і так далі. Цінова політика так само дуже відрізняється.

Як не загубитися в цьому світі різноманітності і вибрати своє? Які дивани актуальні в нинішньому 2021 році?

Вибираємо

Якщо говорити про моду, то в цьому році акцент робиться на комфорт, простоту і в той же час якість диванів. АЛЕ не тільки... В тренді стануть дивани з плавними вигнутими лініями, різними геометричними формами, а так само оздоблювальні матеріали природних текстур і відтінків.

Модульність в цьому списку займає не останнє місце, оскільки такі моделі є автономними, що не вимагають додаткових елементів, наприклад, кушетки, пуфа або крісла. Щоб вибрати диван, для початку потрібно зрозуміти особливості та переваги кожного з видів.

Кутовий диван відмінно підійде для не великого приміщення, де часом збирається велика кількість людей. У той же час, з нього в будь-який момент можна зробити комфортне, повноцінне спальне місце. До речі, з такою перспективою вибирайте ортопедичний диван. На піку популярності знову модель «Дельфін».

Прямий диван - це класика жанру, він буде доречний абсолютно для будь-якого інтер'єру і приміщення. Може стати бюджетним рішенням при зміні меблів.

Головна відмінність модульних диванів від інших в тому, що кожну з його частин можна використовувати окремо, як самостійний предмет меблів. Для когось це буде незамінною властивістю. Цей диван по-іншому можна назвати м'яким конструктором.

диван диван диван

Напівкруглий диван допоможе людині з нестандартним підходом до дизайну приміщення. У нього відсутні гострі кути, а округлість форм так і заворожує, притягаючи погляд. Такий диван можна поставити в центрі приміщення і це буде виглядати досить цікаво.

Вибираючи колір в цьому сезоні, можна звернути увагу на:

  • гірчично-жовтий;
  • сірий;
  • пастельно-синій;
  • зелений і смарагдовий;
  • пудровий-рожевий або бордовий;
  • шавлієвий і їх відтінки.

Після минулого сезону залишився в тренді коралово-рожевий відтінок.

Що стосується оббивки дивана: в тренді натуральні тканини, штучна замша або шкіра, сатин, велюр, мікрофібра. Часто виробники поєднують кілька видів оббивки. Найпопулярніший вид - стьобана тканина з іншими видами.

Як бачимо, наймодніші дивани в 2021-му поєднують в собі кілька сучасних тенденцій:

  • велюрову оббивку;
  • сміливі, але натхненні природою квітами;
  • плавними вигинами.

Якщо говорити про каркас нашого майбутнього дивана, звичайно ж, в ідеалі, вибирати варто дерево, але гідною альтернативою виступають ДСП і ЛДСП, які абсолютно безпечні для організму людини.

Цінова політика диванів може сильно відрізнятися один від одного. Вона залежить від багатьох чинників, комплектації, матеріалу, фірми виробника і т.д. На хороший, якісний диван ціна буде коштувати досить дешево. Це важливо розуміти! У нашому інтернет-магазині величезна кількість моделей всіх можливих фактур і забарвлень і, звичайно ж, ціною. Кожен диван по-своєму гарний: і для людей поважного віку, і для молоді, і для сімейних пар.

Який він диван 2021 роки, вирішувати тільки вам. Вибрати з величезного асортименту продукції найкращий варіант для свого інтер'єру ви завжди можете самі. Якщо ви вже налаштувалися на покупку, але у вас все ще є якісь питання, найкраще звернутися до наших фахівців, які прекрасно розбираються в цьому.

Таким чином після покупки у вас не залишиться негативних вражень, а нові меблі будуть служити вам вірою і правдою довгі роки.

ВДАЛОГО ВИБОРУ!

 
 

Швидке замовлення:
+380





Вхід на сайт:

запам'ятати мене
Відновлення пароля:
Інструкція по відновленню пароля
буде відправлена на пошту вказану
при реєстрації на сайті.
Реєстрація: