Roomak
UA
RU
clear-img
+38 (096)
показать номер
Написати нам

Ромбоподібний малюнок на дзеркалі - чи підходить він для шафи-купе

article 200 1

Меблева індустрія вимагає постійного розвитку, щоб створювати нові й неповторні речі в інтер'єрі, які зможуть зацікавити навіть найприскіпливіших цінителів вишуканих речей. Не так давно в моду увійшов новий тренд - шафа купе з особливими дзеркалами ромбоподібної форми, що додають не тільки витонченість виробу. Завдяки спеціальній обробці поверхня переливається і додає ще більше світла в навколишній простір, візуально збільшуючи його.

Методи створення малюнка

Існує кілька способів отримання ромбовидної поверхні на дзеркалі:

  • фацет на цілісному дзеркалі - фрезерування за допомогою спеціального верстата, це найбільш популярний і практичний варіант, малюнок виходить цілим;
  • невеликі шматочки дзеркала з фацетом - дзеркальне дверне полотно збирають з готових невеликих ромбів, приклеєних на поверхню, які щільно притиснуті один до одного;
  • обробка піскоструминним верстатом - дзеркальну гладь бомбардують частками кварцового піску, результатом стає малюнок, в тому числі і ромбовидна сітка;
  • алмазне гравірування - алмазний різець створює поглиблення на склі;
  • лазерне гравіювання - лазерний промінь випалює найтонші поглиблення на поверхні дзеркала.

Всі варіанти допомагають домогтися декоративного ефекту, подарувати виробу особливе звучання і неповторний вигляд.

Стилістика

Дверцята вбудованої шафи з ромбоподібним малюнком на дзеркалах прекрасно поєднуються з багатьма стилями, відмінно вписуючись в загальну картину обраного простору. Такі предмети меблів підійдуть не тільки для класичного інтер'єру, вони доповнять етнічний дизайн (англійський, скандинавський, японський), добре доповнять мінімалізм, арт-деко, еклектику, прованс і навіть готику.

article 200 2

Важливо розуміти, що дзеркала відіграють велику роль в просторі, задаючи певне звучання, вони часто стають головним об'єктом в кімнаті, тому вибираючи малюнок на їх поверхні, краще орієнтуватися на загальний стиль.

Параметри майбутньої шафи

Перед придбанням майбутній власник обов'язково повинен звертати увагу не тільки на красиві дзеркальні двері. Внутрішнє облаштування також має бути зручним і ергономічним: крім верхнього антресольного ряду обов'язкова наявність регульованих полиць, ящиків, металевих штанг для вішалок, місця для зберігання краваток, ременів, штанів, спеціальних відсіків під прасувальну дошку або пилосос. Для комфорту багато виробів оснащують внутрішнім та зовнішнім підсвічуванням, яке також може стати елементом декору.

Сьогодні шафу купе купити не проблема, кількість виробників і асортимент величезні. Головне - не поспішати, вибрати якісний виріб, який довгий час буде радувати своїх власників та стане незамінним елементом в будинку.

 
 

Швидке замовлення:
+380





Вхід на сайт:

запам'ятати мене
Відновлення пароля:
Інструкція по відновленню пароля
буде відправлена на пошту вказану
при реєстрації на сайті.
Реєстрація: