Roomak
UA
RU
clear-img
+38 (096)
показать номер
Написати нам

Секрети затишної і жіночної вітальні

Що ми відчуваємо і які відчуття викликає наша вітальня? Чому вона стає душею будинку і всієї родини?

Саме тут ми проводимо більшість вільного часу: дивимося фільми і серіали, відзначаємо свята, приймаємо гостей. Вітальня - важлива частина будинку або квартири. Особливу увагу необхідно приділити оформленню жіночної і ніжної кімнати.

Звичайно, облаштування будь-якого приміщення вимагає багато зусиль. Особливо, якщо ви вирішили почати оформлення з нуля і хочете створити затишний і комфортний інтер'єр. Для цього буде потрібно придбати якісні та натуральні матеріали, щоб вони естетично виглядали й водночас були екологічними.

З чого починається дизайн? Або що є його складовою?

Багато часу ми відпочиваємо у вітальні, тому її складовою частиною є дивани та крісла. Варто враховувати зручність, щоб тіло могло приймати комфортне положення. Наприклад, дивани купити можна абсолютно різні: з м'якою спинкою, невеликого розміру або навпаки, з глибокою посадкою, з певними функціями.

Телевізор також один з найнеобхідніших предметів і його краще розмістити на кронштейн. Створювати затишок потрібно з душею, щоб там хотілося перебувати постійно. Особливості жіночного інтер'єру можна підкреслити красою і м'якістю, надати атмосферу тепла і романтичності.

Основні правила оформлення жіночного інтер'єру:

  • Колірна гамма (ніжно-рожевий, персиковий, кава з молоком, бежеві відтінки, спокійні і приємно-ніжні кольори, так як вони підходять для будь-якого типу);
  • Світло (для подібного інтер'єру необхідно багато світла. Можна прикрасити світильниками, свічками, особливо, якщо у вас мало природного освітлення);
  • Аксесуари (так, жіноча стать обожнює оформляти інтер'єр дрібницями, різними сувенірами. Також можна зробити що-небудь цікаве своїми руками - це додасть незвичайності й підкреслить творчу натуру господині;
  • Рослини, квіти (живі квіти в горщиках додають жіночність і красу).
диваны недорого диваны недорого диваны недорого

У всьому потрібно вчасно зупинитися і знати міру. Занадто багато прикрас та яскравість можуть швидко набриднути. Тому слід розставляти все правильно і приділяти увагу головним речам. Або, наприклад, підкреслити жіночність можна стильним журнальним столиком і кутовим диваном з м'якими подушками.

Якщо вітальня невелика, то варто використовувати комбінацію дивана і крісла, або використовувати меблі в лаконічних формах. Це для того, щоб залишилося більше місця і можна було додати щось ще в інтер'єр. Професіонали можуть підібрати дивани недорого під інтер'єр і врахувати всі побажання. Якість + ціна + оригінальність - ось формула, яку потрібно взяти за основу під час покупки.

 
 

Швидке замовлення:
+380





Вхід на сайт:

запам'ятати мене
Відновлення пароля:
Інструкція по відновленню пароля
буде відправлена на пошту вказану
при реєстрації на сайті.
Реєстрація: