Roomak
UA
RU
clear-img
+38 (096)
показать номер
Написати нам

Плюси і мінуси темних стін в інтер'єрі

Починаючи з 2017 року в тренд увійшли сірий і синій відтінки. Що стало не звичною, кардинальною зміною для багатьох категорій людей. Звичайно, сірий колір, це не бежевий тон. Для того щоб визначитися, чи варто, вибирати темні відтінки нового тренда, потрібно знати всі плюси і мінуси темних стін в інтер'єрі. А також врахувати багато інших чинників, наприклад: як купити спальню в сірому стилі?

Особливості та переваги темного інтер'єру

Звичайно, до інтер'єру такого типу відмінно підійдуть різні елементи декору. Це можуть бути картини будь-якого типу, дизайнерський малюнок:

  • Сакура або камін;
  • Вікно з видом на природу і багато іншого.

Розглянемо, які плюси мають темні стіни:

  • Темний колір - це класика;
  • В тон таких стін впишуться будь-які інші кольори і їх відтінки;
  • 100% поєднання з червоними і пастельними тонами;
  • Абсолютно не мазкі. Відмінно підійдуть сім'ям з дітьми;
  • На відміну від бежевого фону, навіть декоративний фламінго буде мати гарний вигляд на сірому тлі;
  • До того ж, відтінки синього розширюють простір в приміщеннях маленької квадратури. Звичайно ж, візуально;
  • Темні і світлі відтінки синього кольору є морськими відтінками. А, найчастіше, море заспокоює, відновлює нервову систему людини.

У чому ж мінуси:

  • Даний колір у деяких людей викликає пригнічений стан, депресію;
  • Потрібне додаткове освітлення, крім стандартного.
недорогі спальні недорогі спальні недорогі спальні

Дорогі читачі! Якщо ви зупинили свій вибір на темному інтер'єрі, не потрібно відкладати бажане на потім. Відомо, що завтра може бути пізно. Тому, переходити в темні тони потрібно тут і зараз. Адже ви приймаєте завжди тільки виважені рішення і ніколи не прагнете стояти на місці. Темний інтер'єр має більше плюсів, ніж мінусів. А це вже показник, що зроблений правильний вибір дизайну.

Ваші дітки, забруднивши стіну, не боятимуться розповісти вам про це. Вся причина в тому, що ви цього навіть не помітите. Погодьтеся ?! Це чудово. Можна п'ять років не чіпати ремонт взагалі, а хтось не зачепить і 10 років. А те, що потрібно додаткове підсвічування - це не біда, а особлива романтика у вашій спальні.

Вибравши темний стиль стін, довгі роки ваша квартира буде в тренді. Цей аргумент стане в нагоді тим, хто любить йти в ногу з модою 21 століття. Сміливо переходьте в темні тони і будьте впевнені, що це стильно. Вибирайте недорогі спальні в каталозі нашого інтернет-магазину і перевтілюйте одну з головних кімнат у вашому будинку.

 
 

Швидке замовлення:
+380





Вхід на сайт:

запам'ятати мене
Відновлення пароля:
Інструкція по відновленню пароля
буде відправлена на пошту вказану
при реєстрації на сайті.
Реєстрація: