Roomak
UA
RU
clear-img
+38 (096)
показать номер
Написати нам

Стиль Бохо в дизайні - ідеальний вибір для творчих і різнобічних натур

Стиль Бохо відноситься до еклектики і в дизайні вважається одним з найяскравіших, по-справжньому художніх і непростих в втіленні. Відсутність чітких правил, які потрібно дотримуватися для отримання картинки, стиль немов красивий і складний колаж, що складаються з різноманітних елементів, які не підібраних один для одного, але при з'єднанні разом утворюють неймовірний за красою результат.

Що являє собою цей стиль, як його створити?

Про Бохо

Назва походить від "Boho", похідне від "Bohemia". Історично, Богемією називали країну, на місці якої розташована сучасна Чехія. Жителі Богемії, бойі - кочують по Європі кельти, мали звичку до збирання, а також переймали традиції і культурні звичаї різних народів.

Пізніше, за аналогією, богемою стали називати племена циган, бродячих музикантів, циркачів і артистів. У сучасному контексті так називають тих, чия професія пов'язана з творчістю: художників, письменників, музикантів, артистів. Стиль способу життя богеми відрізняється деякою безпечністю, недбалістю, легковажністю. Ці елементи і відтворюються в дизайні інтер'єру. Наявність предметів як би зібраних з різних куточків світу, простий затишок, з'єднаний з нічого, бувала меблі для спальні з барахолки, килими, гобелени і покривала, службовці прикриттям голих стін і підлоги.

недорогие спальни недорогие спальни недорогие спальни

Напрямки Бохо

ЕКО Бохо

Акцент в цьому напрямку робиться на всьому натуральному, з переважанням етнічних і природних мотивів. Ротангові меблі, підстилки з соломи, покривала з льону, глиняний посуд. Численні обов'язкові домашні рослини надають такого інтер'єру природності і вишуканості.

Бохо гламур

Яскраве, строкате, дуже жіноче напрямок, наповнене блискучими дрібничками, шторами з бісеру, пір'ям, стразами, мереживами, вінтажними і антикварними речами. Це відображення цілого світу, в якому можна побачити статуетки з блошиного ринку, ручні вироби з Індії, шкатулки з гаражної розпродажу. Оформлені в гламурному варіанті кімнати виглядають розкішно.

Класичне Бохо

За класично стримана меблі, недорогі спальні поєднуються з етнічними мотивами, атласним подушками, покривалами з оксамиту. Яскраві гобелени, які прикрашають контрастні візерунки, покривають бежеві стіни. На вікнах красуються мереживні фіранки з химерним малюнком.

Бохо Хіппі

Переважання етніки, макраме, присутність музичних інструментів, велика кількість подушок, ловці снів, що додають інтер'єру радості життя і розслабленості.

 
 

Швидке замовлення:
+380





Вхід на сайт:

запам'ятати мене
Відновлення пароля:
Інструкція по відновленню пароля
буде відправлена на пошту вказану
при реєстрації на сайті.
Реєстрація: