Roomak
UA
RU
clear-img
+38 (096)
показать номер
Написати нам

Еволюція матеріалів для створення кухонних фасадів

Виробники меблів постійно шукають нові шляхи для розширення асортименту, створюють сучасні і модернізують класичні матеріали, пропонуючи споживачеві вироби на різний бюджет. Наприклад, кухні з фасадами ДСП відомі з часів СРСР і не втрачають попиту. Акрилове покриття з'явилося порівняно недавно і вже встигло завоювати величезну популярність серед покупців, ставши модним трендом нового десятиліття. Вони можуть бути як матові, так і глянсові.

кухни кухни кухни

Чому обирають ДСП

Деревно-стружкових плит використовують в кухонному виробництві давно, затребуваність пояснюється наступними характеристиками:

  • вартість - це найекономічніший матеріал, саме даний показник найбільш виділяє матеріал на ринку;
  • екологічна чистота - не містить шкідливих компонентів. Іноді можна зустріти відгуки про те, що скріплення стружки відбувається за допомогою формальдегіду, який вважається небезпечним для людини. Завдяки новим технологіям наявність таких речовин зведено до мінімуму і ніяк не впливає на здоров'я оточуючих;
  • швидка обробка - не займає багато часу в порівнянні з іншими матеріалами;
  • універсальність - підходить для використання в різних сферах меблевого виробництва.

Кухні, виконані з ДСП, чудово підійдуть для невеликого бюджету, але дозволять своїм власникам вибрати будь-яку текстуру або фон фасадів, серед пропозицій можна зустріти імітацію під дерево, бетон, камінь і навіть еко-шкіру. До речі, при використанні фурнітури тіпон або пушап можна створювати лаконічні дизайни в стилі як хай-тек і модерн.

Саме серед ДСП є великий вибір оригінальних кольорів і текстур, які можна вдало поєднувати між собою і отримувати неймовірно оригінальні кухні за зовнішнім виглядом.

Попит на акрилові фасади

Матеріал прийшов до нас з Італії та зайняв лідируючі позиції на ринку кухонних меблів. Він популярний завдяки таким показникам, як:

  • стійкість - характеристики дозволяють витримувати механічні навантаження, а при тривалому застосуванні доступна вторинна обробка, яка поверне виробу первісний стан. Також акрил не реагує на перепади температури, стійкий до води і УФ-випромінювання;
  • легкість догляду - готові меблі дуже просто вимити навіть без застосування хімічних речовин, достатньо звичайної ганчірки й теплої води;
  • відсутність канцерогенів - в складі немає шкідливої смоли, летких компонентів, тому навіть при постійній зміні умов в кухонному просторі акрил не виділятиме нічого шкідливого;
  • асортимент - вироби представлені в широкій колірній гамі, можливе нанесення малюнків і орнаментів на поверхню. Глянсове покриття відмінно відображає світло, роблячи навколишній простір візуально просторішим.

Перед придбанням важливо визначитися з бюджетом - купити кухню можна в різних варіаціях і будь-якої конструкції. Також необхідно врахувати умови майбутнього застосування - від вологості до температурних показників, щоб підібрати найбільш підходящу модель і не розчаруватися в майбутньому.

 
 

Швидке замовлення:
+380





Вхід на сайт:

запам'ятати мене
Відновлення пароля:
Інструкція по відновленню пароля
буде відправлена на пошту вказану
при реєстрації на сайті.
Реєстрація: