Roomak
UA
RU
clear-img
+38 (096)
показать номер
Написати нам

Затишок в деталях!

Що може бути затишніше маленької, але комфортної і затишної спальні?

У більшості випадків в житті багатьох людей в ролі спалень представлені невеликі кімнатки, в яких якщо розмістити ліжко, приліжкові тумбочки і шафу, то зовсім не залишається вільного простору для туалетного столика, комоду або кушетки. У будь-якому випадку це зовсім не причина відмовлятися від затишку в деталях маленької спальні. При створенні цього самого затишку, прекрасно можуть допомогти меблі, без яких спальня не вважається особливим місцем відпочинку.

Як максимально збільшити простір і створити затишок?

  • Для приміщень зі скромними розмірами більше підійдуть відтінки стін і підлоги в світлих тонах, які подарують інтер'єру свіжість, легкість і візуально збільшать простір
  • Для більшого затишку до синього, сірого або білого кольорів необхідно додати м'який текстиль: яскраві подушки, плюшеві ковдри, пухнасті пледи і покривала.
  • Для маленьких спалень найкраще підійдуть односпальні ліжка. Можна звернути свою увагу на ліжка з м'яким узголів'ям (оббиті оксамитом), вони подарують затишок вашій кімнаті. Якщо ви більше віддаєте перевагу класичному варіанту спального місця (меблі темного дерева), то в подальшому необхідно застеляти ліжко легкими тканинами. А для більшої легкості варто вибирати ліжко в світлих тонах. Не варто забувати про підйомний механізм в функції ліжок або ящиках, що висуваються. Вони допоможуть істотно заощадити місце у вашій кімнаті. Намагайтеся вибирати не масивні меблі.
  • Замість важких тумбочок, віддайте перевагу консолі. Меблі на ніжках візуально завжди виглядають легшими.
  • Над узголів'ям ліжка можна повісити картину з пейзажем. За рахунок неба і природи на картині, погляд споглядача буде спрямований в далечінь, що так само дозволяє створити затишок в спальні та візуально збільшити простір.
  • Відмінно збільшує простір гра зі світлом. Настінні світильники і торшери завжди додадуть тепло та піднімуть потік, розширюючи простір. А закарнизне підсвічування зробить стелю ніби повітряною і допоможе підняти навіть найнижчу стелю.
купить кровать купить кровать купить кровать

Вибір за вами

Не забудьте визначитися зі стилем у вашому домі. Адже їх існує величезне різноманіття: скандинавський, прованс, кантрі, шале. Романтичний - подарує вам затишок. У будь-якому випадку ми радимо орієнтуватися на ваше особисте уявлення про затишок і комфорт. Адже спальня - це головне місце відпочинку і сили людини.

У нашому магазині представлений великий вибір меблів, ви обов'язково знайдете найбільш вдалий варіант для вас і зможете купити ліжко односпальне на ваш смак.

 
 

Швидке замовлення:
+380





Вхід на сайт:

запам'ятати мене
Відновлення пароля:
Інструкція по відновленню пароля
буде відправлена на пошту вказану
при реєстрації на сайті.
Реєстрація: