Roomak
UA
RU
clear-img
+38 (096)
показать номер
Написати нам

Огляд-порівняння польської фурнітури і німецької

Як повинні виглядати сучасні кухні? Питання не тільки для дизайнерів, але й для виробників складових матеріалів, в тому числі фурнітури, яка надає закінчений вигляд гарнітуру, може додати вишуканості та стати стильним доповненням. Серед виробників найбільш затребуваними вважають німецькі і польські вироби.

Лідер ринку Німеччини

Компанія Hettich давно завоювала свою нішу і пропонує високоякісну фурнітуру для всіх типів меблів.

Серед головних переваг фурнітури з Німеччини визначають високу якість виробів, сучасний стильний дизайн, безпеку і надійність всіх систем, довгі терміни використання, невидимість елементів і великий асортимент.

Польські виробники

Серед представників Польщі виділяють компанію GTV, яка вже довгий час працює в сфері фурнітури.

Кого вибрати: дорожче не завжди краще

У покупця виникає маса питань перед вибором. Головне, що важливо знати - кожен з представлених виробників відповідає за якість продукції і гарантує її тривале користування, але, як показує практика, мало чим відрізняється один від одного. Якщо порівнювати вартість, то вироби з Німеччини обійдуться власникові дорожче, але навіщо переплачувати, якщо польська якість зовсім не поступається, а в деяких виробах навіть перевершує німецьких колег. Маркетингова реклама пропонує купувати дорожче, але дорожче - не означає краще. У будь-якому випадку, перед тим, як купити кухню, необхідно ознайомитися з асортиментом пропонованих товарів і вибрати найбільш підходящі моделі для майбутнього власника. Поставтеся до вибору відповідально - вивчіть відгуки покупців, які підтвердять, що глобальної різниці в якості фурнітури немає, різниться асортимент, і то не завжди. Вибір за вами!

 
 

Швидке замовлення:
+380





Вхід на сайт:

запам'ятати мене
Відновлення пароля:
Інструкція по відновленню пароля
буде відправлена на пошту вказану
при реєстрації на сайті.
Реєстрація: