Roomak
UA
RU
clear-img
+38 (096)
показать номер
Написати нам

Кілька золотих правил об'єднання кухні та вітальні

В об'єднанні кухні з вітальнею є як прихильники, так і противники. Як правило, до такого радикального рішення вдаються власники невеликих квартир. Для них це єдиний вихід, який допоможе зробити затишне і функціональне приміщення, де можна не тільки займатися приготуванням їжі, збиратися всією сім'єю за одним обіднім столом, а й проводити час з близькими людьми.

Так яких золотих правил потрібно дотримуватися, щоб заощадити простір і отримати гарний інтер'єр?

Кілька важливих правил об'єднання двох різних кімнат

Як відомо, кухня і вітальня - це абсолютно різні приміщення, які виконують протилежні функції. Зокрема, кухня призначена для приготування їжі, а ось вітальня - це зона її прийому і відпочинку після важкого дня. Практично завжди ці приміщення поділяють стіною або перегородкою, але в маленьких квартирах все частіше їх стали об'єднувати в один багатофункціональний простір. Щоб таке рішення було перевагою, а не недоліком всієї квартири, необхідно дотримуватися декількох основних правил:

  • Дотримання одного стилю. При об'єднанні двох кімнат необхідно стежити за тим, щоб інтер'єр був оформлений в одному стилі. Така узгодженість в розташуванні виступає гарантією того, що кордони між вітальнею і кухнею будуть визначатися плавним перетіканням простору від однієї сторони до іншої. Це дозволить отримати просторий і гармонійний інтер'єр, в якому приємно знаходитися.
  • При оформленні інтер'єру потрібно вибирати світлі тони в поєднанні з яскравими акцентами. Завдяки цьому приміщення буде здаватися більшим і легшим.
  • Правильний вибір покриття для підлоги. Саме воно грає важливу роль в об'єднанні двох зовсім різних кімнат. Є два варіанти, як обіграти його в інтер'єрі. Перший варіант наступний: можна вибрати одне підлогове покриття, яке буде об'єднувати дві зони. Другий варіант: можна вибрати абсолютно різні покриття, які візуально будуть розділяти простір на дві частини і таким чином відокремлювати одну зону від іншої.
  • Межею двох функціональних зон може бути бар, острів або кухонні шафи.
кухня кухня кухня

Гарнітур для кухонного приміщення - важливий елемент майбутньої кімнати

Для створення ефектного і багатофункціонального приміщення потрібна гарна кухня, купити яку можна в нашому інтернет-магазині за вигідною вартості. Гарнітур обов'язково повинен гармоніювати з іншими предметами меблів, які знаходяться в приміщенні.

 
 

Швидке замовлення:
+380





Вхід на сайт:

запам'ятати мене
Відновлення пароля:
Інструкція по відновленню пароля
буде відправлена на пошту вказану
при реєстрації на сайті.
Реєстрація: