Roomak
UA
RU
clear-img
+38 (096)
показать номер
Написати нам

Чи має сенс встановлювати барну стійку на невеликій кухні?

Барна стійка все частіше продовжує зустрічатися в інтер'єрах маленьких кухонних приміщень. Вона нерідко виступає обіднім столом. Раніше вважалося, що барна стійка - це скоріше атрибут великих і просторих кухонних приміщень. Сьогодні ситуація кардинально змінилася. Грамотно обраний розмір стійки дає можливість отримати не тільки привабливий, але і багатофункціональний інтер'єр кухні.

Коли стійка для бару на невеликій кухні - це правильне рішення?

Зазвичай стійку встановлюють на кухнях-студіях, які вміщають відразу два приміщення. В цьому випадку стійка для бару виконує дві корисних функції: виступає зоною для прийому їжі та розділяє загальний простір на зону для відпочинку й зону приготування їжі.

Навіть в окремій маленькій кухні барна стійка - прекрасне рішення. За рахунок своєї невеликої ширини вона здатна замінити стіл для обіду, який вкрай важко розташувати в приміщенні невеликих розмірів.

Що собою являє стійка для бару?

Стійка для бару - висока конструкція горизонтальної орієнтації, яку використовують як обідній або робочий стіл. Орієнтовна висота цього багатофункціонального елемента дорівнює від 110 до 115 сантиметрів. А ось мінімально допустима ширина багатофункціональної стійки дорівнює 30 см. Причому комфортною шириною можна назвати від 60 до 80 сантиметрів.

За своєю конструкцією стійки для бару бувають двох основних типів:

  • Відкриті. Це стільниця, яку підпирає хромована підпора або інша аналогічна ніжка. Головна перевага такої конструкції полягає в тому, що під нею можна зручно розташувати ноги. Коли барна стійка не використовується, то під неї можна засунути барні стільці. Це вкрай важливо для приміщення невеликих габаритів, де кожен квадратний метр важливий.
  • Закриті. Барна стійка закритого типу з одного боку прикрашається будь-яким матеріалом. Причому вона часто має зручні шафки і місткі полиці для зберігання всілякого кухонного приладдя та інших речей.
кухни кухни кухни

Для кухонного приміщення невеликої площі рекомендується вибирати прості та лаконічні конструкції, які зроблять кімнату не тільки дуже ефектною, але й функціональною. Відповідно, крім барної стійки для маленької кімнати потрібно купити кухню, яка буде відрізнятися аналогічними скромними габаритами.

Підібрати підходящий варіант можна в нашому інтернет-магазині, який пропонує великий вибір кухонних гарнітурів на будь-який смак.

 
 

Швидке замовлення:
+380





Вхід на сайт:

запам'ятати мене
Відновлення пароля:
Інструкція по відновленню пароля
буде відправлена на пошту вказану
при реєстрації на сайті.
Реєстрація: