Roomak
UA
RU
clear-img
+38 (096)
показать номер
Написати нам

Домашній офіс: від вибору місця до організації робочого простору

Домашній офіс - це необхідність для тих, хто багато часу проводить за своєю роботою після закінчення трудового дня. Робочий простір також потрібен людям, які працюють поза офісом (віддалено). Важливо, щоб робочий кабінет дозволяв ефективно справлятися зі своїми обов'язками. Як відомо, для цього потрібні: правильне налаштування на роботу, тиша та всі необхідні робочі інструменти. Тулитися з ноутбуком на кухні, на ліжку в спальні або шукати вільні дивани в будинку - не вихід. В даному випадку потрібно грамотне облаштування домашнього офісу. Як це зробити, можна дізнатися в цій статті.

диван диван диван

 

Особливості організації робочого офісу будинку

 

Є кілька важливих нюансів, яких потрібно дотримуватися при облаштуванні домашнього офісу:

  • Робочий простір обов'язково має бути організовано з дотриманням правил розташування всіх необхідних предметів. Оснащення і техніка повинні бути розставлені так, щоб все необхідне завжди було під рукою;
  • Робоче місце не повинно займати багато простору. Зазвичай робоча зона являє собою ергономічний стіл, крісло (стілець), а також місця для зберігання документів та іншого канцелярського приладдя (полиць, тумбочок, ящиків);
  • Не варто перевантажувати домашній офіс непотрібними речами. Краще розташовувати поруч з собою предмети і речі, які потрібні для виконання посадових обов'язків;
  • Обов'язково варто враховувати загальну концепцію інтер'єру при облаштуванні домашнього офісу. Всі меблі повинны бути підібраны в єдиному стилі. Предмети облаштування та оздоблення не повинні вибиватися із загальної колірної гами та стилю.

 

Де можна облаштувати домашній офіс?

 

Є кілька місць, де можна розмістити свій робочий кабінет. Наприклад, якщо простору в квартирі або будинку досить, то це може бути навіть окрема кімната. Робочий стіл можна поставити біля вікна, поруч варто розмістити всю необхідну меблі.

Вітальня - кімната, в якій завжди знайдеться місце для облаштування робочої зони. В цьому випадку меблі варто підбирати так, щоб вони доповнювала інтер'єр вітальні. Простір можна зонувати перегородками і полицями.

Спальня - ще одне місце, куди добре впишеться робочий стіл і крісло. При цьому спальну зону можна відокремити фіранкою або красивим балдахіном. А ось в робочій зоні важливо продумати все так, щоб в ній було достатньо світла.

Балкон - ідеальний варіант для організації робочого місця. Головними перевагами цього приміщення є природне світло та свіже повітря. Попередньо лоджію потрібно утеплити, щоб на ній було зручно працювати і в холодну пору року.

Якщо ви займаєтеся облаштуванням домашнього офісу, подумайте над тим, щоб купити диван для організації ергономічного і комфортного робочого простору.

 
 

Швидке замовлення:
+380





Вхід на сайт:

запам'ятати мене
Відновлення пароля:
Інструкція по відновленню пароля
буде відправлена на пошту вказану
при реєстрації на сайті.
Реєстрація: