Roomak
UA
RU
clear-img
+38 (096)
показать номер
Написати нам

Як зробити квартиру більш просторою та світлою

Основна проблема малогабаритних квартир - брак місця для розташування меблів і зберігання всіх необхідних предметів. Не варто захаращувати маленькі кімнати великою кількістю шаф, так як це з'їдає простір, роблячи кімнату схожою на комірчину або сарай. Існує кілька прийомів, яких варто дотримуватися, щоб візуально розширити простір. Найпростіший спосіб - використання дзеркал.

диван диван диван

 

Прийоми для візуального розширення простору приміщення

 

При виборі кольору варто віддавати перевагу білим, або світло-сірим відтінкам, покритим глянцем. Вважається, що матові меблі роблять простір ширшим. Щоб такий інтер'єр не був нудним, його доповнюють деталями у вигляді картин, або якихось декоративних дрібниць. Однак ні в якому разі не варто захаращувати приміщення великою кількістю статуеток.

Останнім часом досить популярні приховані меблі, які маскують під колір і структуру стіни. Переважно такі меблі виготовляється на замовлення, повністю зливаються з кольором стін. Таким чином зменшується кількість деталей, тим самим приміщення здається менш захаращеним, більш просторим. Завдяки цьому можна вмістити в інтер'єр диван для посиденьок з друзями.

 

Який диван придбати, щоб розширити кімнату?

 

Щоб кімната не здавалася занадто тісною, необхідно дотримуватися мінімалізму при виборі меблів. Добре виглядає диван правильної геометричної форми без заокруглень.

 

Правила вибору дивана:

 

  • Для невеликих кімнат ідеально підійдуть дивани середнього розміру.
  • Найкраще вибрати двомісні моделі або купити диван, який трансформується в просторе ліжко. При нестачі місця для зберігання, що актуально для малогабаритних квартир, варто віддавати перевагу непомітним меблям спокійних тонів. Тому диван не повинен виділятися на тлі маленької кімнат.
  • Найкраще, якщо обробка стін і м'яких меблів будуть одного кольору, але різних відтінків. Диван може бути трохи світлішим стін. Щоб збільшити простір, варто вибирати кутові моделі. Вони допомагають задіяти найбільш проблемні зони, які зазвичай залишаються вільними.
  • Чим менше кімната, тим більшою повинна бути висота м'яких меблів. Якщо приміщення просторе, дозволяється купувати низькі дивани. Великий диван дозволить створити додаткові зони для зберігання постільної білизни та домашнього текстилю.

 

Добре себе зарекомендували модульні моделі, які відмінно вписуються в будь-який інтер'єр. За допомогою декількох рухів можна з дивана зробити велику зону відпочинку для галасливої компанії. Вибір за вами!

 
 

Швидке замовлення:
+380





Вхід на сайт:

запам'ятати мене
Відновлення пароля:
Інструкція по відновленню пароля
буде відправлена на пошту вказану
при реєстрації на сайті.
Реєстрація: