Roomak
UA
RU
clear-img
+38 (096)
показать номер
Написати нам

Готові кухні чи кухні на замовлення – особливості вибору

Кухня є одним з головних місць у будинку – від грамотного підбору меблів для неї багато в чому залежить те, наскільки естетично привабливою та зручною у використанні буде ця кімната. Коли справа доходить до покупки, багато людей стикаються з дилемою - з одного боку, вони можуть зробити вибір на користь готового гарнітуру, з іншого - купити кухню на замовлення. Саме час докладніше розглянути кожен із цих варіантів, аби зрозуміти, які особливості та переваги характерні для них.

 

кухні кухні кухні

 

Що потрібно знати про готові гарнітури та кухні на замовлення?

 

Готовий кухонний гарнітур вже давно зарекомендував себе в якості найбільш затребуваних меблів, що продаються. Йдеться про набір всіх необхідних для оформлення даної кімнати елементів: підлогових конструкцій (шафи, тумби, полички), навісних (монтуються на стіну), а також пеналів (високі корпусні меблі). Всі ці елементи мають схожий дизайн та відтінок, тому вони ідеально поєднуються один з одним.

 

Перед покупкою вищеописаного комплекту необхідно обов'язково зробити всі потрібні виміри та підійти до цього процесу максимально відповідально – інакше замовника чекає порожнеча в кутах або, навпаки, брак місця. Також варто уважно ознайомитися з інформацією, вказаною в картці товару того чи іншого комплекту – зазвичай у ній міститься інформація про характеристики та розміри меблів.

 

Щодо кухонь на замовлення, вони виготовляються відповідно до індивідуальних параметрів конкретного приміщення. Фахівці виконають заміри кімнати, після чого передадуть інформацію у виробничий цех, де виготовляють меблеві вироби. Крім іншого, до етапу виробництва клієнт може озвучити свої вимоги, побажання та уподобання, які будуть враховані. Це стосується відтінку, фактури фасадів, зовнішнього вигляду фурнітури, ручок тощо.

 

Чому багато хто робить вибір на користь готових кухонь?

 

Існують різні причини, чому багато груп людей віддають перевагу готовим наборам:

 

  • Купівля повністю укомплектованої кухні із продуманими функціональними складовими. Вам не потрібно замислюватися, які з елементів купити – все необхідне вже є у наборі.
  • Ідеальний варіант для стандартних приміщень, що мають типову квадратну або прямокутну форму. Власники таких кімнат можуть розраховувати на чудовий результат, не витрачаючи зайві ресурси на індивідуалізований підхід.
  • Терміни отримання замовлення. Купуючи готові меблі, не доведеться чекати кілька тижнів до моменту їх отримання. Цю перевагу точно оцінять покупці, яким терміново потрібно оформити власну кухню.
  • Прийнятна ціна. У більшості випадків погонний метр готового гарнітуру коштує дешевше за аналогічний метраж замовного. Економія очевидна.
  • Широка лінійка розмірності. При вмілому плануванні не важко підібрати складові елементи на різні розміри.
  • Поєднання з будь-яким дизайном інтер'єру. Сьогодні на ринку представлена ​​величезна кількість різних наборів як в яскравих, так і більш стриманих колірних рішеннях - всі вони виглядають гармонійно та сприяють створенню затишної атмосфери в кімнаті.

 

Готова кухня є економним, стильним і практичним рішенням, в незаперечних перевагах якого змогли переконатися вже багато людей. У каталозі КОМПАНІЇ ви зможете ознайомитись з великим вибором наборів на будь-який смак. Кожна товарна позиція супроводжується фото та описом технічних характеристик для полегшення вибору. Для більш детальної інформації про продукцію та уточнення її вартості варто звертатися до менеджерів за вказаними на сайті телефонами.

 
 

Швидке замовлення:
+380





Вхід на сайт:

запам'ятати мене
Відновлення пароля:
Інструкція по відновленню пароля
буде відправлена на пошту вказану
при реєстрації на сайті.
Реєстрація: