Roomak
UA
RU
clear-img
+38 (096)
показать номер
Написати нам

Особливості вибору готового спального гарнітуру

Спальня є тією кімнатою, в якій ми відпочиваємо, розслаблюємося, спимо та загалом проводимо чимало часу. Дуже важливо, щоб вона не тільки виглядала красиво, але й відрізнялася зручністю, функціональністю. Один із принципів оформлення цієї кімнати говорить: не потрібно захаращувати її меблями. Для створення ергономічного дизайну ідеально підійде готовий спальний гарнітур, що включає лише все необхідне.

 

Спальня Спальня Спальня

 

Що потрібно знати про спальний гарнітур?

 

Йдеться про меблевий комплект, головна особливість якого полягає в єдиному стилі оформлення та однакових кольорах всіх елементів. Спальні гарнітури можуть складатися з різної кількості елементів, але найчастіше включають:

 

  • Ліжко. Головні меблі у кімнаті. Доступні моделі з різних матеріалів, а також різні за розмірами та висотою.
  • Приліжкові тумби. Є компактними та зручними меблями для організації зберігання дрібних речей у вигляді смартфона, будильника, книг, квіткових горщиків і так далі.
  • Шафу. Відмінне рішення для зберігання одягу та постільної білизни. Займає не дуже багато місця, при цьому є досить місткою.

 

Як показала практика, на покупку вищеописаного набору йде мінімум часу, а все тому, що в такому випадку немає потреби в замовленні кожного з елементів окремо. Бажано заздалегідь продумати інтер'єр кімнати – тоді вам буде ще легше визначитися з відповідним варіантом.

 

Не менш важливо відразу встановити бюджет, який ви готові витратити на спальний гарнітур. Набори включають різну кількість елементів і виготовляються з різних матеріалів, що безпосередньо впливає на їх вартість. Добре, що виробники пропонують величезний вибір комплектів для клієнтів з різними фінансовими можливостями.

 

Що потрібно враховувати перед покупкою готової спальні?

 

Перш ніж купувати спальний гарнітур, варто врахувати низку корисних порад щодо його вибору:

 

  • Якщо у вас маленька кімната, бажано купувати меблі світлих відтінків, щоб візуально збільшити простір.
  • У просторих кімнатах, у свою чергу, непогано виглядають темні гарнітури, які одразу стають головним акцентом у приміщенні.
  • Досить затребуваними є монохромні рішення. Йдеться про поєднання чорно-білих або сірих елементів. Не менш популярний тренд, що має на увазі поєднання яскравих тонів з пастельними.

 

Щоб готова спальня гарантовано виправдала ваші очікування, потрібно переконатися в тому, що вона відповідає певним технічним та естетичним вимогам у вигляді:

 

  • Надійності та тривалого експлуатаційного терміну. По-справжньому якісні меблі служать десятки років і довгий час не потребують ремонту.
  • Комфорту, місткості, зручності експлуатації. Це насамперед стосується меблів, у яких зберігаються речі.
  • Сучасного дизайну та ергономічності. Найчастіше споживачі роблять вибір на користь компактних і універсальних меблів, які чудово справляються зі своїми функціями.
  • Поєднання з інтер'єром. Рекомендується враховувати загальну стилістичну спрямованість і колірну гаму кімнати – інакше на вас чекає дисгармонія.

 

Готові спальні Київ, як і інші міста України, пропонує до продажу в офлайн та інтернет-магазинах. Такі гарнітури вже давно зарекомендували себе як універсальне та практичне рішення, яке ідеально вписується в будь-який інтер'єр та чудово справляється зі своїми функціями. Для покупки такого набору завжди можна звернутися до магазину та ознайомитись з каталогом для вибору відповідного варіанту. При необхідності звертайтеся до менеджерів – вони проконсультують, докладніше розкажуть про ту чи іншу товарну позицію та допоможуть оформити замовлення.

 

 
 

Швидке замовлення:
+380





Вхід на сайт:

запам'ятати мене
Відновлення пароля:
Інструкція по відновленню пароля
буде відправлена на пошту вказану
при реєстрації на сайті.
Реєстрація: