Roomak
UA
RU
clear-img
+38 (096)
показать номер
Написати нам

Вибір кухонного дивана — як не допустити помилок?

Дизайни сучасних кухонь все частіше передбачають наявність не тільки столу зі стільцями, а й зручного дивана. Він дозволяє отримати додаткове спальне місце, місце для відпочинку, модно поділити простір на окремі зони. У деяких випадках дивани стають більш зручною та функціональною альтернативою стільцям.

 

Розкладний чи ні?

 

Щоб покупка дивана не розчарувала, під час його вибору потрібно врахувати низку параметрів. Що це за нюанси? Спробуймо розібратися разом. Асортимент моделей – просто величезний. Насамперед, потрібно відштовхуватися від:

 

  • розмірів;
  • стилістики приміщення;
  • призначення дивану.

 

Якщо місця на кухні небагато, але вам потрібна додаткова спальна зона та місце для зберігання, тоді придивіться до розкладного варіанту. Він має бути однаково зручним як для сидіння, так і сну. Краще віддати перевагу меблям середньої жорсткості.

 

диван диван диван

 

Якщо ж розкладати диван не потрібно, а він стає частиною обідньої групи, тоді підійде жорстка модель. Звичайно, спати на такому дивані навряд чи буде зручно, але сидіти й насолоджуватися смачною трапезою та спілкуванням з рідними – якраз.

 

Висота дивана

 

Важливим параметром для вибору дивана на кухню є його висота. Орієнтуватися потрібно за висотою стільців. Чому це так важливо? Згадайте, як незручно влаштовувати сімейні обіди або посиденьки з друзями у вітальні, коли стільці – однієї висоти, а диван іншої. Звичайно, можна посадити найвищих гостей на диван, а низьких – на стільці. Але таке рішення – не найраціональніше. Найкраще продумати всі нюанси під час покупки дивана.

 

Ідеальний розмір

 

Обов'язково потрібно врахувати розмір інших великих об'єктів на кухні, та й загалом зверніть увагу на масштаб кухонного гарнітура та приміщення загалом. Не варто захаращувати диваном весь вільний простір, обов'язково залиште трохи місця "про запас". Таким чином приміщення візуально буде не перевантажено.

Великий асортименти дозволяє знайти ідеальний варіант для приміщення будь-яких габаритів. Навіть у найкрихітнішу кухню за бажання можна вмістити комфортний диван, нехай він і буде на два місця для посадки.

Під час вибору оббивки краще віддати перевагу зносостійким матеріалам, які не вбирають вологу та запахи.

 
 

Швидке замовлення:
+380





Вхід на сайт:

запам'ятати мене
Відновлення пароля:
Інструкція по відновленню пароля
буде відправлена на пошту вказану
при реєстрації на сайті.
Реєстрація: