Roomak
UA
RU
clear-img
+38 (096)
показать номер
Написати нам

Як заощадити на меблів та декорі: поради дизайнерів

Починаючи грандіозний ремонт, необхідно скласти два пункти розтрат. Перший – це загальні витрати на будівельні та оздоблювальні матеріали. Другий – покупка нових меблів та декору. Несолідно в нові стіни ставити старий диван або шафу, двері якої вже розсипаються. Такий дисбаланс просто неприпустимий. Проте, як показує практика, грошей на нові меблі після ремонту не залишається. Що ж робити?

Не обов'язково купувати дорогі меблі та шикарний декор. Ваша фантазія та смак допоможуть створити затишне та стильне приміщення. До того ж, багато виробників меблів пропонують досить бюджетні шафи купе, які є красивими зовні і досить міцними та місткими.

 

Колір – важливий інструмент у декоруванні

 

Головним інструментом у руках професійного декоратора є колір. Правильно підібраний відтінок допоможе зробити інтер'єр красивим і багатим, навіть за мінімального декору та недорогих меблів. Важливо вибрати фон та кілька яскравих акцентів. В такому випадку можуть виступати штори або декоративні подушки. Останні коштують дешево, але вносять особливий затишок в інтер'єр.

 

шафа купе шафа купе шафа купе

 

До того ж, яскраві контрасти та оригінальні кольори здатні відвернути увагу від скромної обстановки та недорогих меблів. Яскравий колір привертає увагу до себе. Виділити у яскравий відтінок можна не лише одну стіну, але й батареї опалення, віконні відкоси, плінтуси. Важливо не переборщити. Якщо виділяємо стіну, то лише одну – центральну.

Найбезпрограшніший варіант – це біле тло та яскраві акценти. Наприклад, біло-лимонна гама: яскраво, соковито, ковток життєвої енергії. За такого поєднання кількість декору знадобиться мінімум.

 

Як оновити старі меблі

 

Якщо не вистачає грошей на меблі, не проблема вигадати щось інше. Наприклад, спробувати відреставрувати старі меблі. Старий диван можна перетягнути в сучаснішу оббивку, а комод перефарбувати в яскравий колір. Як тимчасове ліжко може послужити матрац на підлозі. Головне — правильно його обіграти за допомогою гарної ковдри та подушок. До того ж, варто позбутися старих меблів, які тільки займають місце і не несуть в собі жодної користі. Насамперед необхідно позбавитися від навісних масивних полиць, тумб. Всі речі можна помістити в одну шафу купе.

Сьогодні купити шафу купе можна недорого будь-якого формату: пряму, радіальну, на 2 і більше відділення. Крім своєї функціональності, шафа купе ще виступає гарним декором в інтер'єрі за рахунок оригінальних дверей.

 
 

Швидке замовлення:
+380





Вхід на сайт:

запам'ятати мене
Відновлення пароля:
Інструкція по відновленню пароля
буде відправлена на пошту вказану
при реєстрації на сайті.
Реєстрація: