Roomak
UA
RU
clear-img
+38 (096)
показать номер
Написати нам

Інтер'єр спальні — різноманітність навколо ліжка

Кажуть, передпокій – візитна картка будинку, а кухня – обличчя господині. У такому разі, спальня – це, звичайно, серце житла. Місце сили, тепла, затишку та близькості, місце, де ми поповнюємо запаси енергії і звідки йдемо вранці підкорювати світ.

І само собою, продумуючи ремонт, обробку та декор кімнати для сну, не можна покладатися на випадок. Адже від того, як Ви обладнаєте спальне місце, залежить те, як починатиметься і закінчуватиметься Ваш день. Варто врахувати всі дрібниці, починаючи з того, де купити дзеркала, рослини та двоспальні ліжка недорого та як розставити меблі.

Якщо хочеться новизни, то ми відразу забуваємо давно набридлі шпалери в квіточку та інші традиційні цінності. Наука декору не стоїть на місці, і сьогодні багато способів оновити кімнату так, щоб вона заграла по-справжньому новими фарбами.

Але як, не маючи дизайнерської освіти, обставити простір для відпочинку максимально комфортно та функціонально та уникнути поширених помилок, про які доведеться шкодувати до наступного ремонту?

 

двоспальні ліжка двоспальні ліжка двоспальні ліжка

 

Звичайно, головним критерієм вибору деталей інтер'єру для спальні буде ваш смак, але деякі основні тенденції ми перерахуємо нижче.

 

Отже, Ви можете вибрати один з тьох шляхів: класичний, сучасний стиль та експериментальний.

 

  • Класика - це те, що безсмертно і завжди актуально: для неї характерна відсутність химерних елементів, пастельні тони, нейтральна геометрія, комплектність (замість окремих предметів меблів можна купити гарнітур, частини якого становитиме єдине ціле), акцент на ліжку (можливий балдахін або декоративні подушки).
  • Сучасний стиль: урізноманітнити інтер'єр допоможуть незвичайні люстри несподіваних форм, картини в стилі сучасного мистецтва, спокійна колірна гамма з одиничними акцентами, геометричний орнамент через весь простір, дзеркала незвичайних форм. Але все незвичайне органічно включене в спокійні тони та силуети. Тому складно самому створити такий інтер'єр, потрібен рідкісний смак чи допомога спеціаліста.
  • Експериментальний дизайн: новий підхід для облаштування вашого будинку. Такий дизайн є повністю індивідуальним. Головний критерій - "Мені подобається". Створіть свій фьюжн, додайте ламаних ліній або навпаки, розбавте еко-стиль елементами модерну (дуже ефектно виглядає стабілізований мох, розміщений на монохромному тлі). Не відмовляйте собі ні в чому, але пам'ятайте, що будь-яке поєднання повинно мати сенс і викликати у Вас приємні емоції.

 

 

Почати облаштування спальні рекомендуємо з ескізу, в якому слід відобразити основні моменти:

 

  • креслення кімнати з просторовими вимірами;
  • план розміщення меблів;
  • зонування;
  • колірну гаму;
  • основні елементи декору (картини, дзеркала, драпірування).

 

А також не буде зайвим скласти попередній кошторис. Не слід забувати, що добре – не обов'язково означає "дорого". Наприклад, на двоспальні ліжка ціна може бути дуже різною, і ви можете вибрати економ-варіант або люкс на власний розсуд.

Почніть зараз! Намалюйте ідеальну спальню. Навіть якщо у Ваших планах на найближче майбутнє не було пункту "негайно все поміняти", можливо, Ви надихнетеся і знайдете нарешті саме таку кімнату, про яку давно мріяли. А якщо у вас виникнуть проблеми з підбором декору для спальні або відтінків, що поєднуються, Ви завжди можете звернутися до фахівців, які з радістю Вам допоможуть.

 
 

Швидке замовлення:
+380





Вхід на сайт:

запам'ятати мене
Відновлення пароля:
Інструкція по відновленню пароля
буде відправлена на пошту вказану
при реєстрації на сайті.
Реєстрація: