Roomak
UA
RU
clear-img
+38 (096)
показать номер
Написати нам

Як вибрати диван у вітальню: поради щодо вибору ідеальної моделі

Диван - це найважливіші меблі для вітальні. Незважаючи на те чи велика кімната, без дивана обійтися вона не може. Дивани є досить габаритними меблями, тому правильний вибір ідеальної моделі дуже важливий. Обирати потрібно так, щоб він був зручним, красивим, але не захаращував весь простір, а також був функціональним та повноцінним місцем для сну. Вузькі підлокітники на дивані або їхня відсутність допоможуть заощадити простір.

 

диваны диваны диваны

 

Особливості диванів

 

Купуючи ідеальний диван для вітальні варто бути дуже уважними. А для цього потрібно врахувати велику кількість факторів:

 

Розміри. Особливо велике значення вони мають у разі невеликої площі приміщення. Тому найкраще заздалегідь визначитися з довжиною, шириною та глибиною меблів як у зібраному, так і розкладеному вигляді, а також знати максимально допустимі розміри, які можуть поміститися в кімнаті.

Форма. Для того щоб було простіше визначитися з формою дивана, варто вирішити з якою метою він використовуватиметься: як місце для сидіння або як спальне місце і т.д.

Стиль. Естетика має велике значення, тому що за її допомогою можна створити унікальний інтер'єр вітальні. Тому стиль дивана варто підбирати так, щоб він гармонійно вписувався в вітальню або контрастував.

Якість. Цей чинник залежить від багатьох нюансів. Сюди відноситься якість оббивки і каркаса, якщо першу можна змінити, то від каркаса залежить тривалість служби. Значення має й наповнювач. У будь-якому випадку гарний диван повинен виготовлятися з хороших матеріалів, тільки тоді він прослужить довго.

Колірне рішення. Колір меблів природно буде залежати від стилю кімнати та особистих уподобань. Однак підбирати найкраще універсальний відтінок, який гармонійно виглядатиме в будь-якій обстановці. Найпопулярнішим є коричневий, так як він буде красиво виглядати і зі звичайними подушками, і з яскравим пледом. Ще один популярний колір дивана – сірий. Такий варіант також буде вдалим і при правильному оформленні не нудним. У мінімалістичному стилі ідеально виглядатимуть чорні меблі, особливо з білими подушками. А ось чого робити не варто – це підбирати диван під колір стін, адже меблі загубляться на тлі.

 

Якщо маленька кімната, можна взяти звичайну рулетку і поміряти всі параметри дивана і простору, куди планується його поставити для того, щоб знати максимально допустимі розміри. Купити диван у вітальню не так вже й легко, але якщо знати всі нюанси, придбати ідеальний варіант у рази простіше. Помічником у справі може стати наш сайт, де представлені найрізноманітніші моделі високої якості.

 
 

Швидке замовлення:
+380





Вхід на сайт:

запам'ятати мене
Відновлення пароля:
Інструкція по відновленню пароля
буде відправлена на пошту вказану
при реєстрації на сайті.
Реєстрація: