Roomak
UA
RU
clear-img
+38 (096)
показать номер
Написати нам

Енергетика удачі у вашій вітальні

Фен-шуй у вітальні наповнює приміщення енергією ЦИ. Потужні потоки цієї енергії дають приплив сил, бадьорість і удачу, але якщо в приміщенні дотримані деякі прості правила. Благоустрій будинку впливає на багато життєвих процесів і щоб посилити позитивний вплив на них, ми підібрали кілька порад із фен-шуй.

 

стінка у вітальню стінка у вітальню стінка у вітальню

 

Поради облаштування інтер'єру для залучення удачі:

 

  • 1. Уникайте гострих кутів в інтер'єрі, краще віддати перевагу більш круглим формам меблів. Таким чином ви виключите наявність можливих "гострих кутів" у житті та стосунках. Підібрати необхідні стінки у вітальню недорого ви можете у нашій компанії. Також розташування м'яких меблів або будь-яких інших місць для сидіння не повинно йти в ряд.
  • 2. Для запобігання витоку позитивної енергії з приміщення варто уникати розташування вхідних дверей навпроти вікон. Також не розташовуйте навпроти вікон та дверей сидячі місця. Для повного заповнення вітальні життєвою енергією, розташуйте всередині приміщення журнальний столик, щоб вона обтікала його і розходилася в кожну частину приміщення.
  • 3. Основне призначення вітальні є відпочинок, зустрічі з друзями і прийом гостей. Тому не варто навантажувати дизайн інтер'єру темними, тьмяними кольорами, а також похмурими декоративними елементами. Варто приділити увагу яскравим кольорам, зухвалим поєднанням та енергетиці веселощів. Якщо ви все ж таки хочете внести серйозності, то не перегніть палицю з нею.
  • 4. Для залучення удачі у вітальні можна розмістити декоративні елементи: квіти, порцелянову фігура, вазу з фруктами або кімнатні рослини. Все це буде знаком родючості та процвітання.
  • 5. Телевізор один із основних елементів у вітальні, але його теж необхідно розмістити так, щоб залучити потрібну енергію та запобігти зайвій, негативній. Отож, встановлення телевізора повинно бути так, щоб не збирати навколо себе всі сидячі місця. Гірка стінка у вітальню, яка має місце для телевізора, відмінно підійде в такий інтер'єр. Також на полиці такої стіни можна розташувати декор та інші дизайнерські елементи.

 

Вітальня це особливе місце, яке збирає у собе друзів, рідних та близьких людей. У цій кімнаті також відпочивають після важкого дня, набираються сили і займаються улюбленими справами. Щоб у вітальні завжди панувала позитивна енергія, звертайте увагу на деталі, меблі та їх розташування.

 
 

Швидке замовлення:
+380





Вхід на сайт:

запам'ятати мене
Відновлення пароля:
Інструкція по відновленню пароля
буде відправлена на пошту вказану
при реєстрації на сайті.
Реєстрація: