Roomak
UA
RU
clear-img
+38 (096)
показать номер
Написати нам

Кольорова шафа - в якому інтер'єрі вона буде доречною?

Кольорова шафа в інтер'єрі – сміливе та небанальне рішення. Але чому б не додати кольори за допомогою меблів? До того ж, при грамотному підході шафа купе яскравого кольору виглядає максимально стильно і моментально покращує приміщення.

 

Продовження стіни

 

Все частіше сучасні дизайнери використовують кольорові шафи, які візуально виглядають, як продовження стіни. До того ж, величезний вибір відтінків фасадів меблів дозволяє підтримати колір поверхонь. Саме колір стає основною прикрасою такої шафи, інший декор часто на ній не використовується.

 

шафа купе шафа купе шафа купе

 

Якщо ви підібрали насичений відтінок меблів, краще відмовитись від різьблення, патини та інших акцентних елементів. Прийом добре підходить як для великих приміщень, які за його допомогою виглядають набагато просторіше, так і для дуже крихітних кімнат.

 

Складні припилені відтінки — чудове рішення

 

За допомогою кольору навіть проста шафа купе з максимально лаконічним оздобленням стає цікавою і самодостатньою. Головне — підібрати благородний відтінок, який згодом не набридне мешканцям будинку. Відмінним рішенням є складні запилені відтінки. Соковиті яскраві кольори відмінно підходять для дитячих кімнат або креативних приміщень.

 

Відчуття небанального простору

 

Якщо інтер'єр виконаний у світлому кольорі, але ви бажаєте виділити одну стіну за допомогою яскравого відтінку, кольорова шафа – відмінне рішення. Стелаж на всю висоту ідеально підійде як для вітальні, так і для передпокою, дитячої кімнати, санвузла або іншого приміщення.

Можна використовувати повністю кольорову шафу або обмежитися певними акцентами. Вигідно виглядають кольорові меблі при вході до квартири. Така ідея особливо добре спрацьовує у просторих приміщеннях. Будь-які нетипові для меблевого гарнітура відтінки відразу створять відчуття небанального простору.

 

Домогтися гармонії за допомогою текстилю

 

Якщо використовувати яскраву шафу ви не ризикуєте, можна зупинитися на яскравому акценті. Навіть одна яскрава відкрита полиця білої шафи відразу задасть зовсім інший тон як меблів, так і приміщенню в цілому. Можна виділити контрастним кольором торці або поверхні усередині секцій.

Не бійтеся нетипових для меблів відтінків! Насправді, кольорову шафу неважко вписати в інтер'єр. Для підтримки кольору в приміщенні можна придбати текстиль або предмети декору того самого відтінку.

 
 

Швидке замовлення:
+380





Вхід на сайт:

запам'ятати мене
Відновлення пароля:
Інструкція по відновленню пароля
буде відправлена на пошту вказану
при реєстрації на сайті.
Реєстрація: