Roomak
UA
RU
clear-img
+38 (096)
показать номер
Написати нам

Маленька вітальня: естетика та ергономіка в інтер'єрі

Для господарів невеликих житлових приміщень основною проблематикою є створення таких рішень, де краса та функціональність будуть максимізовані.

Говорячи про вітальні, кращими професійними рекомендаціями є ті, які пропонують грамотно використовувати архітектуру простору. Як це здійснюється?

 

вітальні вітальні вітальні

 

Важливі фактори впливу на результат

На організацію вітальні впливають два основні фактори: зонування та меблювання. Від того, як ці два фактори реалізуються, залежить результат.

Перш ніж купити вітальню, необхідно відповісти на запитання чек-листа.

 

Чек-лист покупки меблевого гарнітуру вітальні

 

  • На підставі плану кімнати визначте коректні розміри майбутнього гарнітуру. Щоб забезпечити місця зберігання, використовуйте шафи-купе під стелю, нішові рішення, відкриті полиці. Внутрішнє розподілення секцій для шаф, ніш варто вирішити заздалегідь.
  • Оскільки стиль кімнати диктує її обстановку, підберіть потрібну колірну палітру для фасадів меблів. Вирішіть питання чи буде гарнітур відігравати роль колірної плями, чи нейтральної частини стін, перегородок?
  • Якщо є потреба в додаткових місцях зберігання, крім полиць, шаф, ніш, використовуйте гарнітури з пуфами, диванами, кріслами, що мають внутрішні ящики для зберігання.
  • Щоб створити ефект простору, вибирайте гарнітури зі скляними дверцятами, стільницями, полицями.
  • За наявності гарнітури шафи купе або закритої ніші, використовуйте дзеркальні поверхні, щоб не тільки збільшити функціональність, але й простір.
  • Висвітлення у вітальні – ще один важливий фактор. Для гарнітура можна продумати додаткове точкове освітлення, яке в окремих випадках може бути основним, забезпечуючи м'якість, затишок.

 

Придбання меблевого гарнітуру у вітальню

Зібравши концепцію меблевого гарнітура, використовуючи чек-лист, починайте пошук відповідного на спеціалізованих сайтах.

Чим ширший асортимент магазину, тим вищий шанс знайти якісні вітальні недорого , скористатися сезонними знижками, розпродажами, які невеликі магазини собі дозволити не можуть.

При покупці також враховуйте безкоштовні корисні послуги, що дозволяють ще більше заощаджувати на доставці, збиранні.

 
 

Швидке замовлення:
+380





Вхід на сайт:

запам'ятати мене
Відновлення пароля:
Інструкція по відновленню пароля
буде відправлена на пошту вказану
при реєстрації на сайті.
Реєстрація: