Roomak
UA
RU
clear-img
+38 (096)
показать номер
Написати нам

Як грамотно вибрати кухню. Що зараз в тренді і які матеріали краще?

Вибір кухонних меблів - це не завжди легко і просто. За останні кілька років змінилася тенденція і мода. З'явилися нові матеріали та рішення. Тепер на сучасному ринку є величезна різноманітність меблів. Давайте спробуємо розібратися, які бувають основні відмінності і на що краще орієнтуватися.

 

Особливості матеріалу

 

В першу чергу, на що варто звертати увагу при виборі кухні — це матеріал. Більша частина меблів виготовляється з ДСП. Це досить недорогий матеріал. Але багато хто переживає, що каркас з такого матеріалу не буде служити довго. Насправді це не так. Більшість каркасів виготовляють саме з даного матеріалу, так як це недорого, легко в виробництві і до того ж якісно. Краще вибирати саме цей матеріал для каркаса.

кухні кухні кухні

 

Також є можливість виготовлення з натурального дерева. Але варто розуміти, що це значно дорожче, хоча термін експлуатації таких меблів на порядок вищий.

Звернути увагу потрібно на облицювання. Лицьові панелі можуть бути з таких матеріалів:

  • ламінований ДСП;
  • фарбований МДФ;
  • ламінований МДФ;
  • пластик;
  • комбіноване рішення.

 

Зараз все більше віддають перевагу МДФ, так як це більш надійно, матеріал не боїться високої температури та вологи.

 

Що зараз в тренді

 

Якщо ще кілька років тому в моді були відкриті серванти, полки зі склом і яскраві кольори - зараз же це вже менш актуально. Нині в тренді простота, компактність і продуманий дизайн.

Більшість меблів виготовляється під замовлення, з урахуванням розмірів приміщення і побажань замовника. Всі полки і висувні ящики повинні бути корисними. Якщо ви не будете використовувати їх за призначенням - це неефективна витрата місця.

Також все частіше можна побачити відмову від ручок на лицьових панелях, дверцятах і шафках. Використовуються спеціальні системи, при натисканні на які відкриваються дверцята. Це робить простішим догляд за меблями, так як вам не доведеться постійно мити ручки. До того ж, це виглядає набагато краще.

Ви можете купити кухню з будь-яким дизайном і комбінацією матеріалів. Деякі вважають за краще темніші або світлі кольори. Є можливість вибрати матеріал стільниці, починаючи від дерева і закінчуючи натуральним каменем. Все буде залежати від вашого бюджету, але навіть з невеликою сумою можна підібрати щось якісне і красиве. Головне - підходити до цього відповідально і продумати всі необхідні деталі, включаючи побутову техніку кухні, розташування розеток і вимикачів, системи вентиляції та багато іншого. Тоді ваша кухня буде приносити вам комфорт в побуті.

 
 

Швидке замовлення:
+380





Вхід на сайт:

запам'ятати мене
Відновлення пароля:
Інструкція по відновленню пароля
буде відправлена на пошту вказану
при реєстрації на сайті.
Реєстрація: