Roomak
UA
RU
clear-img
+38 (096)
показать номер
Написати нам

Спальня в стилі мінімалізм: як оформити

Стиль мінімалізм сьогодні на піку популярності. Даний факт можна пояснити декількома аргументами, але найважливіший - це бажання відчути комфорт і затишок без всілякої надмірності. Мінімум декору і максимум затишку - ось головний принцип стилю мінімалізм, який найкращим чином підходить для оформлення спальної кімнати. Його головні переваги: універсальність, простота, лаконічність кольорів. Ось тому, спальня в стилі мінімалізм підійде всім, не залежно від віку і сімейного стану.

кухни кухни кухни

 

Оздоблення стін в стилі мінімалізм

 

Якщо розглядати оздоблення стін, включаючи підлогу і стелю, то перевага віддається нейтральним відтінкам: від яскравих і соковитих орнаментів, квітів краще відмовитися. Наприклад, в спальні красиво виглядатиме дрібнозерниста штукатурка або дерев'яні (пробкові) панелі. Як правило, такими панелями виділяється зона ліжка. Вибираючи шпалери, варто звернути увагу на полотно з мінімальним візерунком: дрібні квіточки або невеликі абстракції.

Придатним матеріалом для підлоги послужить ламінат або паркет світлих тонів. При цьому ніяких килимів не передбачено. Можлива альтернатива - ковролін.

Стеля - скромна, але зі смаком. Це може бути натяжна стеля, але на ній не повинно бути яскравих, масивних елементів. Найоптимальніший колір стелі - білий або бежевий, допускається злегка рожевий. Єдиною прикрасою можуть служити точкові світильники.

Таким чином, стиль мінімалізм не терпить яскравих акцентів, масивних прикрас, дорогого декору. Для нього властиві спокійні витримані відтінки: краще натуральні, природні тони. Як правило, в основі йде один тон, а в якості доповнення до нього підбираються інші кольори на кілька тонів темніші. Наприклад, бежеві стіни і меблі в коричневих відтінках. Таким чином, створюється приємний контраст, що не виїдає очі.

 

Меблі в стилі мінімалізм

 

Роль декору і різних аксесуарів в такому стилі виконують красиві і функціональні меблі. Центральне місце відводиться великому ліжку. Воно йде спрощеного дизайну: без потужного узголів'я і декору. Перевага віддається ліжку на прихованих ніжках, яке поміщається на подіум або як ніби «підвішується» в повітрі. Обов'язково з боків тумби з мініатюрними світильниками.

В цілому меблів не повинно бути багато. Спальні: тут повинні знаходитися тільки найнеобхідніші меблі: ліжко, дві тумби і шафа. Якщо це шафа, то тільки вбудована шафа-купе біля стіни з дзеркальними фасадами. Замість полиць і стелажів - невеликі полички біля ліжка. Оптимальний варіант - це готова спальня в стилі мінімалізм.

 

 
 

Швидке замовлення:
+380





Вхід на сайт:

запам'ятати мене
Відновлення пароля:
Інструкція по відновленню пароля
буде відправлена на пошту вказану
при реєстрації на сайті.
Реєстрація: