Roomak
UA
RU
clear-img
+38 (096)
показать номер
Написати нам

Як правильно вибрати диван?

Створити затишну атмосферу і завершити дизайн інтер'єру дозволяє придбання зручних і функціональних меблів. У центрі уваги для вітальні безсумнівно стоять дивани. Розберемося докладніше як не помилитися при виборі ідеального варіанту і на що необхідно звернути особливу увагу під час покупки.

кухни кухни кухни

 

Головні критерії вибору дивана

 

Найголовніше в цій справі - не поспішати, оскількм покупка повинна радувати всю сім'ю довгі роки. Обираючи, орієнтуйтеся на такі критерії, як:

1. Функціональність і призначення дивана. Потрібно чітко визначити для чого ви купуєте ці м'які меблі. Чи будуть на дивані спати, або він призначений тільки для зустрічі гостей? Де він буде розташовуватися: у вітальні, дитячій або в їдальні. Не пропустіть всі важливі моменти. Адже дуже часто диван, що не призначений для сну, має відмінне і зручне сидіння.

2. Габарити і форма меблів. На вибір за цим критерієм впливає чисельність сім'ї та як часто ви приймаєте гостей. Необхідно продумати розмір дивана не тільки відповідно до габаритів кімнати, але й з тим, скільки людей повинно на ньому вільно розташуватися. Форма буде вирішальним фактором при включенні його в загальний інтер'єр кімнати. Тому продумайте ідеальний варіант для себе заздалегідь.

3. Наповнювач і матеріал каркаса. Від того, з якого саме матеріалу виготовлений каркас, залежить міцність меблів і термін служби дивана. Найчастіше зустрічаються каркаси з масиву дерева, МДФ, багатошарової фанери, ДСП або металу. Матеріал, що застосовується, безпосередньо впливає на собівартість виробу.

Наповнювач буває з: пінополіуретану, латексу, синтепону, струттофайберу, поролону та інше. Перевірити якість наповнювача можна, сівши на нього і подивившись як швидко диван прийме початкову форму після того, як людина встала. І якщо швидко, то наповнювач якісний.

4. Оббивка дивана. Від цього критерію залежить стиль, дизайн і естетичний вигляд меблів. Крім красивого забарвлення, оббивка повинна бути практичною. Адже саме з нею вам доведеться зустрічатися щодня. Тому, і якість матеріалу і вибраний відтінок повинні бути найбільш практичними в побуті. Оббивка може бути виконана із застосуванням тканини, екокожі або натуральної шкіри.

Спираючись на головні критерії під час вибору дивана можна без зусиль підібрати кращу модель для себе. Щоб не витрачати багато часу на вивчення моделей в меблевому салоні, краще спочатку ознайомитися з варіантами в нашому інтернет-магазині. Сьогодні купити диван зручний і функціональний можна, виходячи з ваших уподобань і фінансових можливостей.

 

 
 

Швидке замовлення:
+380





Вхід на сайт:

запам'ятати мене
Відновлення пароля:
Інструкція по відновленню пароля
буде відправлена на пошту вказану
при реєстрації на сайті.
Реєстрація: